Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Başkan Tuna hızlı başladı

Başkan Tuna hızlı başladı

Geçtiğimiz haftalarda Sayın Melih Gökçek Bey'den boşalan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı koltuğuna, Sincan Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna Bey oturmuştu. Ankara'da ve Türkiye'de büyük merak konusu olan Büyükşehir başkanı kim olacak konusu son bulmuş ve nokta atışı yapılmıştı.
Zaten Sincan ve çevresinde yapılan çalışmaların, insan ferahlığı için elde edilen çabaların sonucunda tebrikleri alan tek isim yine Mustafa Tuna Bey olmuştu. Anka Park çalışması ve Ankara trafiği sıkıntısının ne durumda kalacağı konusunda büyük endişeli olan vatandaşlarımızın gönülleri rahat olsun ki Tuna Bey'in yine hamaratlığı tutacağa benziyor.
Sincan'da birbirinden güzel çalışmalara adım atan Başkan Tuna Bey'in Ankara gibi büyük bir metropolü kalkındıramayacak gücü kendinde bulamayacağı konusuna dahil değilim. Ankara'nın daha iyi bir yaşam kent olması için gecesini gündüzüne katacaktır nitekim.
Diğer yandan Gökçek Bey'in yapılanmasında başrol oynadığı Ankara Belediyesi çatısı altında bulunan birkaç kurum ve kuruluş kapatılmış. Tuna Bey kendi bizzat hazırlığını yapacağı ve düzenini kuracağı Belediye için önce istifaları onaylamış ve belli bir düzende olan koltuklarda oynama yaptığını belirtmiş.
Bakalım yarın Tuna Bey hakkında gazeteler yine hangi hengameleri yazacak ve Başkent'in projelerine atıp tutacaklar çok merak ediyorum. Siyasi bir görüş açıklamıyorum elbette ben sadece merak ediyorum. Başkan Tuna'ya buradan tekrar, tekrar başarılar diliyor hayırlara vesile işler yapmasını istiyorum.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR