Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Bebek katiline selam gönderilir mi?

Bebek katiline selam gönderilir mi?

Ankara'da geçtiğimiz hafta sonu yapılan HDP kongresinde teröristler ve bebek katili Abdullah Öcalan sevgiyle, saygıyla anıldı üstüne üstlük bir de selam gönderildi! Türkiye'nin başkentinde yaptıkları iğrenç şov artık bardağı taşırdı. 

Afrin'e yapılan Zeytin Dalı Harekatı sürerken HDP yaptığı bu kongrede Türk milletini kızdıracak her işe imza attı. Afrin'deki teröristler masum olarak gösterildi! Salona asılan pankartlarla provokasyon yapıldı.  

Bu durum inanın Türk milletini derinden yaraladı. HDP her ne kadar legal bir parti olsa da davranışları ile kime hizmet ettiği apaçık ortada! 

Söylemlerine ve yaptıklarına bakarsak HDP'nin nasıl kapatılmadığına şaşırıyorum. Eleştiriye tahammül edebiliriz ancak devreye bölücülük girdiği zaman sigortalar orada atıyor.

Binlerce kişinin katili ve masum bebeklerin bile canını alacak kadar canileşen kişilere methiye düzmek ne demek! İmralı'daki p...'e selam göndermek neyin kafası! Hiç mi utanmıyorsunuz şehit yakınlarından ve bu milletten?

Bir çözüm yolu bulunmalı artık bu davranışlar karşısında millet çıldırıyor, kendi kendini yiyor. Bu davranış bir soruşturma ile kapatılmamalı. Öyle ki haklarında açılan soruşturmadan da ne çıkacak? Mahkemeye gidecek savcıya ifade verip geri gelecekler! Türk milletinin vicdanını rahatlatmak için Hükümet'ten daha köklü kararlar bekliyoruz.

Şehitlerimizin yasını tutarken şehitlerimizin katillerine devletimizden ekmek yiyen kişilerin methiyeler düzmesi sindirilecek bir şey değil.

HDP'nin, terör örgütü PKK ile arasına mesafe koymayacağı kesin. İş sadece PKK ile de kalsa... Bakın Afrin'deki teröristler için bile üzüntü duyuyorlar... 

Yetkililerimizden çözüm bekliyoruz...

***
     
Ülkemize idam cezasının artık geri getirilmesine yürekten inanıyorum.

"İdam gelecek" dediler insanlarımız sevindi ama olumlu bir gelişme göremedik. 

Artık gelsin bu idam...
Gelsin de masum çocuklara cinsel tacizde bulunanlar, 
Halka kurşun sıkan darbeciler,
Ülkeyi bölmeye çalışan teröristler, 
Gençlerimizi zehirleyenler,
Yetimin, öksüzün hakkını yiyenler hak ettiği cezayı bulsunlar. 
***
Türkiye, Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi olan Musa Özalkan'a yapılan saygısızlığı konuşuyor. 
Avukat Emine Gün'ün yaptıklarına ne demeli. Yakışmadı Avukat hanım size bu hareket...
Avukat hanım tepkiler sonrası özrü kabahatinden büyük denilecek bir harekete daha imza atmış ve Şehit Özalkan'ın maaşından kesilen avukat vekaletlik ücretini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamıştı. Mehmetçik Vakfı ise takdirlik bir davranışta bulunarak o parayı iade etti. Buradan Mehmetçik Vakfına bu hareketinden dolayı teşekkür ediyorum. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR