Soner Cengiz

Soner Cengiz

Derbi

Derbi

      Galatasaray Beşiktaş derbisi Türk Telekom arenada oynandı ve Beşiktaş 1.0 kazandı.
 Beşiktaş beraberlik için geldiği maçta kaybetmek için oynayan Galatasaray’ı yendi. Galatasaray’ın istediği oldu.
    Beşiktaş beklediğinden fazlasını aldı ve yoluna devam etti. Beşiktaş sıradan takımlar gibi defans ağırlıklı kontralarla rakibinin üstüne gitti ve golü duran topta buldu biraz şans biraz beceriksizlik golüydü.
    Beşiktaş’ın şansı Bruma’nın beceriksizliği o topa ya iyi kafa vurup uzaklaştıracaksın ya da dokunmayacaksın topu kalecine bırakacaksın, hele kalede Muslera gibi çok güvenilir bir kalecin varsa… ama amatör kümelerde bile yapılmayanı yaptı toptan korktu ve kafasını çevirdi ve diğer sorulması gereken soru Bruma’nın ne işi vardı o barajda Galatasaray Riekerink’in bıraktığı yerden devam ediyor, yani aşı tutmadı bu gidişle tutmaz gibi görünüyor.
    Yeni teknik adam Tudor şanssızlıktan beraberlik maçı olduğunu söylüyor evet birazda öyle göründü ama sen kazanmak için hangi hamleleri yaptın, golü kiminle bulmayı düşündün son 10 dakika sahada en çok koşan en verimli adamı Yasin’i çıkarıyorsun kritik zamanların adamı Sneijder sahadan alınıyor, Eren ve Rodrigez oyuna alınıyor, son 10 dakikada rodrigez’e 2, Eren’e hiç top gelmedi.
   Peki bu şans’mıdır! yoksa teknik heyet hata’sımıdır’, maçta tek şans Beşiktaş’ın golündeydi şanssızlık yoktu yenilen golde beceriksizlik vardı Beşiktaş a gelince beklemediği fakat çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı şampiyonluk yoluna devam etti.
   Fakat Beşiktaş taraftarı çok çabuk şampiyonluk havasına girdiler eğer futbolcularda erken havaya girer ve rehavete kapılırsalar, daha öncede örnekleri vardın 12 puan’dan şampiyonluğu başkasına verirler o zaman tribünlerden bugün Galatasaray taraftarının istediği yönetim istifa sesleri onlara dönebilir.
    Taraftarlar bizi Real’le Barselona’yla kıyaslayın diyorlar dünkü maçta Galatasaray yerine Real veya Barselona olsaydı beşlik olurdu Beşiktaş o yüzden büyük lokma yiyip büyük konuşmamak lazım.
    Şampiyon kim olur derseniz yüzde 65 Beşiktaş diye düşünüyorum. Beşiktaş’ın en büyük şansı haddini bilen şımarmayan tecrübeli bir hocası olması.
     Hakeme gelince ne yaptığını hiç kimsenin anlayamadığı bir hakem vardı herkes penaltı derken hakemde penaltı dedi sonra aklına ne geldi ise vazgeçti,hatta Beşiktaş’lı futbolcular bile itiraz ederken hakem aut verdi penaltıyı yedi aynı şekilde Beşiktaş’ın penaltısıyla telafi etmeye çalıştı. ama, ikinci büyük hatayı yaptı.
    Biz amatör hakemlere kızarken profesyonelleri daha büyük hata yapıyor… eh ne demek lazım neden Avrupa kupalarında yokuz buna bakmak ve sebebini araştırmak lazım bizim hakemler ya iyi çalışmıyor yada baskı altındalar kimler tarafından’mı onu da size bırakıyorum…
     Sağlıcakla kalın ,sporsuz kalmayın…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR