Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

DHKP-C DE HENDEK KAZIYOR!

DHKP-C DE HENDEK KAZIYOR!

 

Ne güzel demiş merhum İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy:

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR!

TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR!

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR.

SEN SAHİP ÇIKARSAN, BU VATAN BATMAYACAKTIR!

Bakın
ülkemizin gururu yiğitlerimiz yani asker ve polisimiz Güneydoğu’da bölücü terör örgütü PKK’ya karşı büyük bir hendek mücadelesi veriyor. Ancak neredeyse her gün gelen üzücü şehit haberleriyle yine ciğerimiz yanıyor. Üzülmeyelim ki bu al bayraklı ülkemiz, geçmişte de olduğu gibi hainlere karşı büyük mücadele veren şehitlerimiz sayesinde tek parça kalabiliyor.
 

“Bölge PKK’dan, gençlik yapılanması YDG-H’dan ve hendeklerden tüm hızla temizleniyor” haberleri sevinip moral buluyoruz biraz. Şehit anaları bu hainlerin temizlendiğini duydukça rahat bir nefes alabiliyor. “Bu ülke hainlere dar gelecek, ne bayrak inecek ne vatan bölünecek” deyip ayakta dimdik duruyorlar.

Nasıl ki Çanakkale’de ve Milli Mücadele döneminde olduğu gibi bu vatanın asil evlatları canlarını seve seve ortaya koyduysa şimdi de taşeron bir terör örgütünü ülkemizin topraklarından temizlemek için büyük bir mücadele veriyor ve vermeye de devam edecektir.

Ancak bilinmelidir ki bu ülkenin yiğitleri şehit olmaktan biran olsun çekinmez ancak bazı hatalardan dolayı da o yiğitlerimizi teker teker kaybetmek herkesi derinden üzmektedir.

Gelelim anlatmak istediğim, yazımın başlığını verdiğim asıl mevzuya. Güneydoğu’da PKK’lıların açtığı hendekler kapatılmaya çalışılıyor ya edindiğim son istihbari bir bilgiye göre İstanbul’da DHKP-C üyeleri de güçlü oldukları bölgelerde hendek kazma işine girmeye başlamış. Artık Güneydoğu’daki gibi bir kalkışmaya yöntem olarak gideceklerini ve devlete iyice başkaldıracaklarını öğrendim.

Bu duruma aslında şaşırmamak gerekir. Çoğu DHKP-C üyesinin PKK’yla ortak çalıştığı da biliniyor. Sizce bu hainliği de ülkemiz kaldırır mı? Daha fazla şehit vermemek daha fazla ocağa ateş düşürmemek için Güneydoğu’daki hendeklerin İstanbul’a kayması biran önce önlenmelidir. İstanbul’un ortasında eli silahlı bir şekilde gövde gösterisi yapan terör örgütü DHKP-C üyelerine o hendekler kazdırılmamalı ve ülkemiz hainlerin eline bırakılmamalıdır.

Güneydoğu’da yapılan hatalardan ders alınmalı ve anaların ağlamamasına artık izin verilmemelidir. İstanbul’da Türkiye’nin en kalabalık ilinde bu hendeklerle uğraşmak yoksa çok başımızı ağrıtacaktır. Olan yine bu uğurda canını veren yiğitlerimize olacaktır.  



 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR