Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Diriliş

Diriliş

Türkiye’nin büyümesi gelişmesi dünyada varlığını ve hizmetini artırması birilerini rahatsız etmektedir. Türkiye hiçbir şeye karışmasın, bir ürün çıkarmasın, dün Osmanlı’yı parçalayan, cetvelle sınırını çizenler sömürümüz devam etsin diye Türkiye’nin gelişmesinden ve uyanışından rahatsızdır.
Hayallerini kurdukları sömürü dünyasında büyüme ve gelişme ihtimali olan, talimatları ve projelerine yan çizen ilkelere ders vermek için sömürü çarklarının devamı için uyanışa, dirilişe yerliliğe, milliliğe kesinlikle olmasın isteyenler.
Arap baharıyla ülkelere terörle, şiddetle sopa göstererek varlık ve güçlerini göstermişlerdir. Parola ufak ufak ülkelere böl yönetimi sömürüsü kontrollerinde, çarkları devam etsin istiyorlar.
Arap baharında halkın uyanışı, halka bir şey vermek değil başta İslam ülkeleri olmak üzere yönetimlere istekleri doğrultusunda yön vermişlerdir.
Tahmin etmedikleri, beklemedikleri halkın yeni bir uyanışa ve dirilişe vesile olmuşlardır. Kapitalizm, kominizim kavgası ikiz kulelerden sonra yön değiştirmiş başta İslam ülkeleri olmak üzere mazlum milletlerin uyanışına vesile olmuştur.
Dünyanın yeni yapılanması zalimlerle mazlumların mücadelesine dönüşmüştür. Dünyayı yönetenlerin karşısına hiç beklemedikleri mazlumların uyanışı onları şaşırtmıştır.
Arap baharı ile başlayan hareketler başarısızlıkla sonuçlansa da daha sonra milletlerin uyanışına, kıpırdanmalarına, sömürüden farkındalığa sebep olmuştur.
Dünyanın her yerinde bulunan mazlumlar yüz yıllık kendilerini sömüren emperyalistleri fark etmiş, mazlumlar kurtuluş reçetelerini arar olmuştur.
Dışarıdan ithal kurtuluşların terörist formüllerin geçerliliğinin olmadığı gibi yerli milli kendine gelme çağı uyanış yolları mazlumlarda başlamıştır.
Sahipsizliği, çaresizliği sömürüye suskunluğu dünyada mazlumlara Türkiye ile birlikte yeni bir yol açmıştır.
Taksim olayları, 15 Temmuz ayaklanması, İran olayları vs. mazlum milletlere yol yordam olmuştur.
Kudüs’le birlikte kutsal toprakların işgali, birleşmiş milletlerde farkındalık meydana getirdi. İslam ülkeleri İstanbul toplantısının sesi, birleşmiş milletlerden, Afrika’dan mazlumların olduğu bütün dünyadan ses getirmiştir.
Onların hesabı, Allah’ın hesabının gücü karşısında tutmayacaktır. Vahye, değerlere, ahlaka karşı başlatılan inkârcı gayretler fayda vermeyecektir.
Robotlarınız sanal dünya kutsallarınız geri tepecek, insanlığın uyanışına ve dirilişine sebep olacaksınız.
Dünyada bulunan kendiniz dışında bütün insanlar köle, siz efendisiniz formülü adaletsiz zulümlerinizden ve sömürülerinizden dolayı ters tepecek, insanlık uyanacaktır.
Türkiye tarihten gelen insanlık adalet ve huzur getirme azim ve gayretleri çığ gibi bütün mazlumların yolu anahtarı, çaresi olacaktır.
Her şeye rağmen sömürüye zulme adaletsizliğe karşı insanca, adilce, insan onur ve şerefini koruyan yaşatan yeni geleceğe yürüyüş hızlı adımlarla devam edecektir.
Gelecek korkakların değil şehitliği en üst mertebe kabul etmiş, bayrama gider gibi koşan kahramanların ve insanlığın olacaktır.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR