İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ !!!

DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ !!!

 

            Bütün Türkiye kan ağlıyor.  Yediden yetmişe herkes büyük bir üzüntü ve öfke içerisinde. Bütün millet ayakta, “Yeter artık, ya siz durdurun, ya da bırakın biz bu alçak vatan hainlerinin haddini bildirelim” diye haykırıyor.

            Yüreklerimiz acıdan kavruluyor. Gencecik fidanları, suçsuz, masum, Devletine hizmet etmekten başka bir gayesi olmayan yavrularımızı toprağı verdik. Şehitlerimize, evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Ailelerine, sevdiklerine, Milletimize Allah sabır versin. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum.

 BÜYÜK TÜRK MİLLETİ BAŞIMIZ SAĞOLSUN.

                Taraflı tarafsız herkesin ortak bir kanaati var.  15 Temmuzda başarılı olamayan emperyal güçler, operasyon üzerine operasyon yapıyorlar. Terör şiddetini artırarak devam ediyor. Ekonomimizi çökertmek için darbe üstüne darbe vurmaya çalışıyorlar.  Döviz kuru tarihinin en yüksek seviyesine çıktı.  Ekonomimiz tarihinde görülmemiş bir sıkıntı içine girdi.

                Peki ne oldu da bir den bire bu saldırılar sıklaştı?  Ne oldu da  emperyal güçlerin bütün  silahları Türkiye’ye çevrildi? Ne oldu da bombalar patlamaya, terör şiddetini artırmaya başladı?   

                Bizim kanaatimiz odur ki,  bunun sırrı 15 Temmuzdan sonraki olaylarda saklı.  O zaman  hafızamızı zorlayarak hatırlayalım neler oldu o günden bu güne?

         15 Temmuz dan hemen sonra  doğuya baktığımızda, Rusya’nın  Jesti ve olumlu tavırları  neticesinde , Rusya ile aramızdaki buzların hızla erimesi,  ikili ilişkilerin süratle düzelmesi, Türkiye yönünü  Şanghay Beşlisi’ne çevirmesi ve katılım söylemleri. Bunun üzerine Rusya ve Çin’den olumlu tepkiler gelmesi. Hatta Şangay Enerji Kulübü'nün 2017 dönem başkanın Türkiye olması. İran ile ilişkilerin düzelmesi, Türkiye’nin birçok ülke ile yerli para ile ticaret yapma anlaşmaları. Doların ciddi bir şekilde dünyadaki tahtının sallanması.  Dolardan vaz geçilip milli paraya dönülmesi ve bunun öncülüğünü de  Türkiye’nin yapması.

                Orta Doğuya baktığımızda,  Türkiye, Fırat Kalkanı Operasyonu ile beklenilenin çok çok üzerinde bir başarı elde etmesi, 1800 km lik alını temizleyip güven altına alması.  Orta Doğuda güçlü bir Türkiye’nin var olduğunu göstermesi, “Ben burada kalıcıyım” mesajını vermesi.  Batının desteklediği terör örgütlerine istediklerini vermemesi. Vs.

                Batı’ya baktığımız da, 15 Temmuzda istediği alamamış, bir de 15 Temmuzdan Türkiye’nin halk desteği ile birlikte güçlü çıkması,  bu yetmiyormuş gibi,  fetöcüleri,  YPG/PKK yı desteklemelerinden  dolayı  Türkiye’nin “Posta” koyması, eyvallah dememesi.  Batı’yı bırakıp yeni , “Güç Merkezi” oluşturmaya çalışması.  Mülteciler konusunda net tavır alması,  Batı’nın bunu tehdit olarak algılaması.  Orda Doğu’da kendilerini dinlenmeyen bir Türkiye görmeleri. Bölgesel ittifaklar oluşturması,  “Güçlü Bir Türkiye’nin" Orta Doğu da konuşlanması… 

                İçeride ise,   başta Dolar,  Euro olmak üzere dövize karşı, Başta Sayın Cumhurbaşkanın başını çektiği, STK ların  (İç Anadolu Birliğinin, “Ülkemi Seviyorum, Türk Lirası Kullanıyorum” kampanyasının ciddi bir şekilde kabul görmesi gibi…) kampanyalar başlatması, halkta müthiş bir tepki oluşarak Milli Paraya (TL) dönülmesi, Anayasa’nın 21 maddesinin değişimi neticesinde, hükümet sisteminin değiştirilme çalışmaları… Özetle,  halkın, ülkesine , devletine, vatanına , bayrağına sahip çıkması…

                15 Temmuzdan sonra Batı (ABD-AB),  vurup yıkamadığı Türkiye’ye karşı (B) planını devreye soktu.  TERÖRÜN ŞİDDETİNİ ARTIRARAK ,  EKONOMİK SAVAŞ AÇTI.

                Kalleşçe, haince ve alçakça bir tutum izleyerek Türkiye’ye “Diz Çöktürme ”ye çalışıyorlar.  Dün olduğu gibi bugünde başaramayacaklarını anlayacaklar, görecekler ve kuyruklarını toplayıp geldikleri gibi gidecekler.  

                UNUTMA EY BATI ve ONUN UŞAKLARI !  Biz gencecik fidanlarımızı toprağa veririz. Gözyaşlarımızı içimizi akıtırız.  Yasımızı tutarız.  Acılarımızı yaşarız. Ama zerrece geri adım atmayız. Al Bayrağımızı elimize alır, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ İÇİN SAVAŞIRIZ.

                Bu duygular size için yabancı. Hiç bilmediğiniz, alışık olmadığınız, duymadığınız, hissetmediğiniz duygular, çığlıklar. Bizim için ise, tarihin derinliklerinden gelen, Milli Kültürümüzle özdeşen, asil duygularımızdır. Onun içindir ki, şaşkınlıklarınızı bir türlü üzerlerinizden atamayacaksınız. Hedeflerinize ulaşamadıkça, “Kuduz Köpekler” gibi, saldırmaya devam edeceksiniz.  Ama nafile yine diz çöken siz olacaksınız.

                Türk Milleti olarak haykırıyoruz ! Topunuzla, tüfeğinizle, hangi gücünüz varsa onunla gelin. KORKMUYORUZ.. DİZ ÇÖKMÜYORUZ… 15 Temmuz,  Yeniden Milli Mücade’dir.  Şahlanış ve diriliş savaşıdır. Emperyal güçlere baş kaldırmadır.  Geleceğiniz varsa göreceğiniz var, geldiğiniz gibi gideceksiniz demektir.  Ülkemin aydınlık ufuklarını karartmaya çalışanlara, “Haddinizi bilin bize TÜRK MİLLETİ derler” demenin ifadesidir.

                Diğer STK lar da olduğu gibi, Biz de İç Anadolu Birliği olarak,  gerek terörle mücadelede,  gerekse ekonomik savaşta, “TERÖRE LANET, ÜLKENE SAHİP ÇIK, ÜLKEMİ SEVİYORUM TÜRK LİRASI KULLANIYORUM.”  kampanya ve  sloganı ile bu savaşta yerimizi aldık. Mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir.

                                Dün, “Ya İstiklal Ya ölüm” dedik, yüzbinlerce şehit verdik. Vatanımız, şehitlerimizin kanı ile sulandı.  Şimdi onlar cennetteler. Bu gün, yok oluş harekatımızı, yüceliş harekâtına çevirmemizi kim engelleyecek?  Hangi güç engelleyecek?  SİZ Mİ ???!!!

                UNUTMA EY BATI,  KARŞINIZDA, CENNETİN BEKLEDİĞİ, MÜSLÜMAN TÜRK MİLETİ VAR. HANİ DEDELERİNİZİ, ATALARINIZI, ECDADINIZI, CEHENNEMİN DİBİNE YOLLAYAN TÜRK MİLLETİ ….!!!! HATIRLATALIM DEDİK.

                VE UNUTMAYIN SİZİN LEŞLERİNİZ CEHENNEMDE, BİZİM ŞEHİTLERİMİZ CENNETE…

               

İsmet TAŞ

İç Anadolu Birliği Genel Başkanı    

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR