Alperen Aydın

Alperen Aydın

Gazze Cephesinden Ümmete -2

Gazze Cephesinden Ümmete -2

Gazze cephesinde işgalci israil terör devletine karşı direniş gösteren İzzeddin El Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde yeni bir ses kaydı yayınladı. Bu kaydın Türkçe çevirisini okuyucularımız için metin hâlinde bir araya getirdik sizlere sunuyoruz...

“Bismillahirrahmanirrahim.

Onlarla savaşın ki Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın; onları rezil etsin, sizi onlara galip kılsın ve mümin toplumun kalplerini ferahlatsın. (Tevbe Suresi 14.Ayet)

Mücahidlerin destekçisi ve kibirlileri aşağılayan Allah’a hamdolsun. Salat ve selam mücahid Peygamberimiz (s.a.v) üzerine, ailesine, ashabına, cihad edenlerin üzerine olsun.

Tüm inanç, kararlılık ve güçle barbar siyonist holokost nazi saldırganlığının karşısında duran halkımız! Ey İslâm Ümmeti ve Arap milletimiz! Selamün aleyküm ve rahmetullah ve berakâtühü.

Size Aksa Tufanı Harekatı’nın kalbinden bugün size tekrar sesleniyoruz. 29.gününde halkımızı selamlıyoruz. Kendilerine gönderilen peygamberleri dahi öldüren selefleri takip ederek masumları öldürmekte ustalaşmış bir düşman tarafından sistematik soykırıma maruz bırakılan halkımızı selamlıyoruz.

Orman kanunlarıyla yönetilen bir dünyada cezadan muaf bir düşman tarafından sistematik bir şekilde yok edilemeye maruz bırakılıyor. Düşman sahada mücahitlerle karşılaştığında her saat başı şok, acı, gözyaşı ve kan yutuyor. 7 Ekim’den bu yana “Zayıflamayın ve üzülmeyin; eğer Mümin iseniz üstün olan sizsiniz. Evet, sana bir ülser dokundu, çünkü insanlar da onun benzeri bir ülsere yakalanmışlardı. Günleri biz insanlar arasında böyle çeviririz ta ki Allah, iman etmiş olanlarınızı ayırt etsin ve içinizden şehitler çıkarsın.” (Âl-i İmrân Sûresi 140.Ayet)

Allah’ın yardımıyla mücahitlerimiz hâlâ düşmanın ilerleme eksenlerinde savaşıyorlar. Gazze şehrinin kuzeybatısında ve Gazze şehrinin güneyinde ve Beyt Hanun'da, bölgenin güneydoğusunda, bölgenin kuzeydoğusunda kahramanlık ve cesaretle savaşıyorlar. Düşman araçlarıyla yüzleşmeye ve yok etmeye devam ediyorlar.

Son 48 saat içinde mücahitler tamamen ve kısmen yok ederek 24 askeri araç, 1 tank, 1 asker taşıyıcı ve 1 buldozer arasında zırh karşıtı füzelerle, özellikle Yasin 105 roketiyle ve operasyonel fedai eylem bombalarıyla mücahitlerin yerin altından ve üstünden özel yaklaşımlara yaklaşması sayesinde onları şaşırtmak ve yakından hedeflemek için siyonist güçlere sızdı veya konuşlandı.

Zırh karşıtı güdümlü füzelerle de saldırılar başlattık. Bu akşam Gazze şehrinin güney aksında geçtiğimiz iki gün boyunca çatışmaya sürüklendik. Yasin 105 roketlerle ve TPG zırh karşıtı roketlerle, binalarda ve apartmanlarda yerleşmiş siyonist güçlerin işini bitirmeyi amaçlıyordu. Allah’ın yardımıyla bu güçlere bazı kayıplar verdirdik. Mücahitlerimiz hâlâ orada Düşman kuvvetlerinin yerdeki manevra büyüklüğü ne olursa olsun, eksenlerde ilerler veya geri çekili, işgalci güçlerin arkasında dönmeye devam ediyorlar.
Ve sıfır noktasından düşman birliklerine veya zırhlı birliklerine operasyonel fedai bombasını tanıttık.

Keskin nişancı tüfeği aynı zamanda Binalarda saklanan düşman askerlerine karşı da hassas operasyonlar gerçekleştiriyor ve kafalarını tanklardan çıkarmaya cesaret edemiyorlar. Top atışlarımız da devam ediyor. Askerlerin ve araçların askeri yığınaklarını günün her saatinde havan toplarıyla yok ediyoruz.

Ey halkımızın ve milletimizin ve dünyanın tüm özgür insanları! Asimetrik bir savaş yürüttüğümüz çok iyi biliniyor ama dünyada incelenecek ve Davud'un Calut'a karşı mücadelesinde ölümsüzleştirildi gibi tarihte de ölümsüzleştirecek açık gerçeğin kibirli yalana karşı zaferi yayınladık ve yayınlayacağız.

Önümüzdeki dakika ve saatlerde mücahitlerimiz düşman kuvvetlerinin yok edilmesinin ve şaşırtıcı olmasını belgeliyor. Hatta mekanizmalarına yanaşmak ve üzerlerine tırmanmak bile mücahitlerin gücünün küçük bir kısmı ve onların kahramanca tepkisi ve sahadaki mübarek operasyonları! Yüce Allah’a şükürler olsun!

Sonuç olarak Şunları söylüyoruz: Eğer düşman halkımıza karşı korkunç katliamlar yaparak bekilli yöntemler kullanarak bizi zayıflatacağını sanıyorsa bilsin ki hayalperest ve aptaldır. Geçmişimizi ve günümüzü gözden geçirelim bilsin ki acımız öfkeyle patlayacak ve yüzünde ateş açacak ve ektiği yıkım ona yalnızca yenilgi, hayal kırıklığı ve utanç getirecek!

Şehitlerimize salih halkımız ve cesur yaraların iyileşmesi ve kahramanların ailelerine özgürlük... Her yerdeki gururlu ve cömert insanlarımıza selamlar olsun.

“Allah emrini yerine getirmeye kadirdir fakat insanların çoğu bunu bilmezler” (Yusuf suresi 21.ayet)
Bu cihad zafer ya da şehitlik cihadıdır! Allah’ın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun!”
İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde 4 Kasım Perşembe 2023

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR