Soner Cengiz

Soner Cengiz

Haydi ankara için birlik olmaya

Haydi ankara için birlik olmaya

Ankaram canım Ankara yaşadığım şehir. Benim memleketim Erzurum  kadar hatta ondan daha çok seviyorum seni. Neden mi? 1968 yılında Yenimahalle ilçesinin Yahyalar Mahallesi’nde doğdum ve bu mahallede ilkokulu okudum. ilk işim burada, askere buradan gittim. Ailem arkadaşlarım ve mahallemden Ankara’mdan ilk defa bu kadar ayrı kaldım. Burada evlendim. Burada ilk babalık duygusunu, burada yaşadım ölümün ne olduğunu burada gördüm. Babaannemi burada kaybettim, babamı, annemi, abimi sevdiklerimi burada kaybettim. Hayatın acısını, tatlısını Ankara’da yaşadım. İşte bunun için sana aşığım Ankaram.

O yüzden isterim ki her şeyin en iyisi Ankara olsun, Ankaralının olsun. Bunun için elimden geleni yapmaya hazırım. Benim gibi Ankara sevdalısı ANKARA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYON BAŞKANI  Sayın Murat Kandazoğlu ve yönetimiyle beraber düzenlemiş olduğu başkanlar kurulu toplantısına katıldım ve gördüm ki benim gibi, Murat Başkan gibi birçok Ankara sevdalısı daha var tabi eksiklikler noksanlıklar var ama herkesin derdi Ankara ve Ankara sporunun başarılı olması, kurula katılan ve Ankara için yaptıklarını anlatan belediye başkanlığıma Kazan Belediye Başkanı Sayın Lokman Ertürk  Bey’e ve Pursaklar  Belediye Başkanı Sayın Selçuk ÇETİN  Bey’e Ankara’daki bütün amatör sporcularımız adına teşekkür ederim. İsterdim ki bütün belediye başkanlarımız orada olsaydı ve amatör spor ve sporculara sahip çıksaydı tabi ki yoğun tempoda çalışıyorlar ama biz büyük bir aileyiz ve birlik olursak gelecek nesillere iyi tesisler bırakabiliriz. Hayallerimiz büyük olmalı büyük düşünmeliyiz.

Ve hayallerimizi gerçekleştirmek için birlik olup el ele verip Ankara  sevdalısı Murat Başkana sahip çıkıp Ankara için geleceğimiz çocuklarımız için mücadele etmeliyiz, birlik olmalıyız, hakemleri hataları değil, skorları değil, sportif başarıları değil, tesisleri spor alanlarını geleceğimizi konuşmalıyız. Giden zaman gitmiş o yüzden geleceğe bakmalı ve geleceğimiz olan çocuklarımıza tesisler bırakmalıyız. Bu uğurda çok emeği ve kocaman bir yüreği olan Ali Öcal hocamın uğraştığı uğurda mücadelemize devam etmeliyiz.

Bütün belediye başkanlarını ziyaret edip isteklerimizi bildirmeliyiz birlik olup istediğimizi almalıyız. Unutmayalım bir elin nesi var iki elin sesi var demiş. Atalarımız gelin Ankaramız için bizde birlik olalım. Ankaramızın geleceğinin mimarı olalım tesis fakiri Ankaramıza hizmet edelim tesis olmazsa başarılar ortada Ankara’da şampiyon Türkiye  şampiyonasına gidip nal topluyoruz, çünkü tesisimiz yok ve iyi çalışmıyoruz tesis olursa başarı da gelir. Haydi Ankaram haydi Ankara amatörünün isimsiz kahramanları, başkanlarım bırakalım küskünlükleri, barışık olalım.

Bize başka Ankara yok dışarıdaki başarıda başarısızlıkta hepimizindir unutmayalım.

Sağlıcakla kalın.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR