Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

İHANET TAVAN YAPTI

İHANET TAVAN YAPTI





Bir toprak parçası üzerinde yaşıyoruz. İçinde memleket olan, yiğitlik olan, sevda olan… Hiçbir eksiğimiz yok huzurdan başka.

Ama bir bakıyoruz ki Güneydoğu’da bir isyan yaşanıyor. Devlete başkaldırı yapılıyor. Oradan tüten duman yurdu kaplıyor. Bu öyle bir duman ki neredeyse her gün bir kahramanı toprağa veriyor.

Sinsilikler, kahpelikler almış başını gidiyor. Kaçakçılık orada, devlet malını yağma ve talan edenler orada, kendi halkında bile huzur bırakmayanlar orada. Peki kim bunlar? Ne yapmaya çalışıyorlar? Amaçları belli değil mi bunlar yeni bir devlet değil Türkiye’yi bölmek istiyorlar. Yaptırılanları ise söylemeye bile gerek yok.

Bu ülkede yemek yiyorlar affedersiniz ama yedikleri kabı pisletiyorlar. İhanette de tavan yapıyorlar. Tuzaklarla askerimizi, polisimizi şehit etmeye çalışıyorlar. Kimden akıl alıyorlarsa şimdi de çaydanlık içine bomba yerleştirmeye başlamışlar. Yanlış duymadınız. Çay içmek için kullanılan çaydanlığı bile oyunlarına alet ettiler ya pes doğrusu. Bir de bombaları hazırlarken gülerek poz veriyorlar. Birileri de çıkmış bunlara hala sahip çıkıyor.

İnsanın bu görüntüleri gördüğünde inanın içi yanıyor. Onların o rahatlıkları, o genişlikleri insanı düşündürüyor. “5 binden fazla terörist öldürüldü, cephanelikleri ele geçirildi” diyoruz ama baktığımızda resimleri görüntü başka bir şeyi gösteriyor. Bu pislikleri temizlenmesi için daha radikal kararlan alınmalı mı? Çünkü artık insanımız 1 şehidin daha gelmesini istemiyor. Zaten üst üste gelen şehit haberleri ciğerimizi yaktı.

Anlayacağınız PKK’lı teröristlerde ve onların yardakçılarında ihanetin bini bin para. Onlara asla ve asla insan gibi davranılmamalı. Yoksa bizim milletimiz ve gerçek Kürt halkı ağlıyor.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR