Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

İnsanda biraz utanma olacak

İnsanda biraz utanma olacak

Spor yazarı değilim, eleştirmekte özgürüm!
Ocak ayının gelmesiyle beraber transfer sezonu açılmış oldu. Gazeteler ve dergilerin boy, boy yazdığı futbolcular tesislerde görünmeseler bile sosyal medya hesaplarından üstü kapalı mesajlar vermeye devam ediyorlar.
Ancak bunlardan bir tanesi var ki öyle çok konuşuluyor. O isim Arda Turan! Barcelona takımına gidince yeri, göğü inlettiğimiz. Daha sonra adının daha çok kavgalarda boy gösterdiği ancak futbolunun gölgesinde kaldığı bir isim.
Türkiye'ye Galatasaray'dan başka takımda oynamam diyen. Daha sonrasında İstanbul'un başarılı ekiplerinden Başakşehir ile hemen her konuda anlaşmasına kesin gözüyle bakılan Arda Turan'dan bahsediyorum.
Bir Galatasaray taraftarı değilim. Umarım Galatasaraylı taraftarların cevaplarına söz verebilecek kadar söz konusuna sahip olursun. Ya da Türkiye'de işin magazin boyutuna katılarak paraları cebine indirirsin ki artık futbolculuktan çok paranın konuşulduğu bir spor dalını izletiyorlar. Sen de bunların bir etkisi olarak geleceksen ülkene geri gel, utanma!

BU ADAMI AZ GÖRÜR OLDUK

15 Temmuz gecesinden sonra ismi çok sayıda telaffuz edilen bir isim varsa oda Ali Ağaoğlu'dur. Yatıyorlar kalkıyorlar reklam veriyorlardı. Şu an sayısı biraz azaldı gibi. Ancak magazine konu olmaya devam ediyorlar. Zaten bu paranın söz konusu olabileceği bir dal değil mi?
15 Temmuz sonrasında eleştiri odağı oldu ki mantıklı mı? Mantıksız mı? Olduğu biraz şüpheciydi. Ancak 39 yaş küçük sevgilisine 51. kattan bir daire tahsis edince magazine manşet olmaktan kaçamadı. Ülkenin hali işte. Büyük gazeteler böyledir. Rant uğruna işsizlik oranını senede 1 yazarlarken, paranın sahipleri gibi görünenleri manşetlere kazımaya devam ediyorlar. Biraz objektiflerinizi çıkarın Türkiye dışında, sınırda, komşunuzda neler oluyor bir bakın. İşsizliğin, gelecek kaygısının, şehitlerin, sokak hayatının, karda ve kışta üşüyen evsizlere destek mesajı yayınlayın. Şaka gibi!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR