Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

İyi Bayramlar Türkiye'm

İyi Bayramlar Türkiye'm

Acısıyla, tatlısıyla, heyecanıyla, durgunluğuyla kısacası her şeyi ile yine bir bayrama daha kapılarımızı araladık.
Seçim öncesinde, okullardan sonra, yılın tam ortasında, insanlığımızla, hayallerimizle, ideallerimizle, hayallerimizle, heveslerimizle yine bir bayramda daha beraberiz.
Abdulkerim SOLAK olarak Habervaktim Gazetesi'nin bana vermiş olduğu imkanlarla beraber; yeri geldi politika, seçim, dünya, sağlık, ekonomi, spor, teknoloji, kültür ve sanat çoğu zaman hemen, her konuda yazılarımla sizlerle beraberim.
15 yaşında başlamış olduğum köşe yazarlığı kariyerimde benim için büyük bir nimet olan öncelikle Habervaktim ailesine ve daha sonra siz değerli okuyucularımıza ve yaşamakta olduğum Ankaralı kardeşlerime, abilerime, amcalarıma, teyzelerime hayırlı bayramlar diliyorum.
Şehit ailelerinin hüzünlerin paylaşılacağı, seçim öncesinde farklı görüşe sahip insanlara saygı duyulacağı, aç olan birinin karnının doyurulacağı nice bayramlar görmemiz dileğimle.
Elbette bundan öncesinde; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizleri içerde ve dışarıda birbirimize kırdıracak, kin kusturacak varlıkların zarar vermemesini diliyorum.
Çocuklarımızın okullara rahat şekilde gideceği, hanımların ve beylerin evlerinden işlerine korkusuzca "bomba, patlama, saldırı" düşüncelerine maruz kalmadan güzelce yaşam süreceği bir hayat bizi bekliyor olsun.
Gelin bu bayramda kırdığımız bütün insanlardan özür dileyelim.
Yaptığımız iyilikleri reklam yapmadan saygımızı korumanın yollarını arayalım. Hayatı sadece sabah uyanıp, akşam uyuyup ibareleriyle aynı olduğunu düşünmeyelim.
Farklı konularda birbirimizle fikir alışverişi yapalım. 
Bu bayramda mail adresime, benden talep ettiğiniz, ricada bulunacağınız görüşlerinizi gönderin. Güzel bir ortamda güzel bir bütünlük yakalayalım.
Kırmadığımız kalplerde gülüşlerimizi cennet bahçesi olarak hatıra bırakalım. Bütün aziz milletimizin bayramını kutlarım.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR