Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

O KOLTUKLARI DAHA ÇOK DOLDURURSUNUZ!

O KOLTUKLARI DAHA ÇOK DOLDURURSUNUZ!

 

  Sırtını terör örgütlerine dayayanlar layığını bularak tutuklandı. Bunun aksi durumu beklemek de bizim için acı veriyordu zaten. Düşünün ki terör örgütünün propagandasını, avukatlığını yapanlar Türkiye Cumhuriyeti'nde rahatlıkla televizyonlara çıkıp gazetelerde boy gösteriyorlardı. Buna rağmen kimse ses çıkarmıyordu. O zaman iyiydi tabi.

  Ama şimdi yavaş yavaş oyunları bozuluyor. Herkes layık ettiği yere gidiyor. Bundan rahatsız olan şer güçlerde şimdi topyekun algı operasyonuna başladı. Neler oluyor neler? Yıllarca milletimizi anlayamayanlar, hainliğin peşinde olanların yollarından gidiyor. Bir şehit cenazesine katılmayan, bir terör saldırısını kınayamayan, gerçek mağdurun dilinden anlamayanlar ne taklaların peşinde. Bu yaşananları milletimiz gayet iyi görüyor.

  Yaşanan olayların ardından bu sıralar ülkemizde çok ilginç şeyler yaşanmaya başladı. Örneğin salı günü yapılan HDP grup toplantısı ilklere sahne oldu. Tutuklanan HDP'li milletvekillerinin boş koltuklarını kimler doldurdu kimler! Belçika, Avusturya ve Lüksemburg büyükelçileri, Avusturya büyükelçi vekili ve Yunanistan büyükelçiliği başkatibi, Almanya ve İspanya büyükelçiliklerinden temsilcilerin yanı sıra, AB Türkiye delegasyonu ve Finlandiya büyükelçiliğinden de bir temsilci katıldı.

  Sizi bilmiyorum ama benim  burnuma hemen kötü kokular gelmeye başladı. Çünkü ben biliyorum ki bu ülkeler ve daha fazlası hiçbir zaman Türkiye'nin acısına ortak olmamıştır. Ülkemizin kötülüğü için hangi cepheler açıldıysa o cephelerin yayında seve seve olma gayreti içerisine girmişlerdir. Bu gayret HDP'yi çok sevdiklerinden değil tabiki. Tek dertleri Türkiye'yi içerideki düşmanlarla yıpratmak. Bu resim gayet açıktır.

  O ülkelerin temsilcileri neden ülkemizin değerlerini savunduğu için zarar gören kişilerin yanında olmamıştır? Biliyoruz ki Türkiye zor günler geçirdi. FETÖ darbe girişimini bile görmekten aciz kişiler neyin peşinde. Siz istediğiniz kadar o koltukları doldurun ama bu ülkenin gerçek sahiplerinin beynindeki gerçekleri engelleyemezsiniz.

  Şüpheniz olmasın ki bizim milletimiz doğruyu yanlışı iyi bilir. Bu ülkede teröre destek veren, avukatlığını yapan, bu ülke ile milletin kuyusunu kazan herkes layığını bulacaktır. Siz bağırıp çağırsanız da. Eğer fitne ve fesat çıkarmaktan fırsat bulursanız vatandaşın acısına da ortak olmaya bekleriz. Timsah gözyaşlarına karşı boşuna vakit geçirmeyin. Bu ülkede bazı şeyler değişmeye başladı artık. Bence bunu sizde görün.   
     

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR