Hüseyin Taklacı

Hüseyin Taklacı

Siteler Esnafı Sayın Cumhurbaşkanını bekliyor

Siteler Esnafı Sayın Cumhurbaşkanını bekliyor

    Ankara Siteler 1960' larda kurulan ve zamanla Ortadoğunun en büyük ağaç işleri sanayisi halini alan bir mobilya merkezidir. 
Siteler esnafını rahat nefes aldıracak olan Samsun Yolu üzerindeki Ankara Siteler Mobilya Sarayı' nın (ANKAMOB) açılışına sayılı günlerimiz kaldı. '' 365 gün Kesintisiz Mobilya Fuarı '' adıyla faaliyete geçecek olan 15 bin metrekare alan üzerine kurulu dev teşhir alanında binlerce çeşit ürün seçeneği rahatlıkla bir arada yer alabilecek, Siteler' de üretim yapan imalatçı mobilya ustalarımızı desteklemek, el işçiliği ürünlerimizin fabrikasyon ürünler karşısındaki rekabet seviyesini artırmak ve müşterilerimizin uygun fiyata mobilya ve çeşitlerine sahip olması amacı ile kurulan Mamak Kayaş' taki teşhir alanımızda 100' e yakın Siteler esnafı ve Siteler' de üretimi yapılan ürünleri yer alacak. Siteler esnafını eski güzel günlerine kavuşturmasını amaçladığımız Siteler Mobilya Sarayı' nın  açılışını Esnaf ve Sanatkar olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN' ın yapmasını bekliyoruz. Her gün sayısı azalmakta olan ve el işçiliği ile ürünlerini hayata kavuşturan esnafımızın bu açılış sayesinde ihracat gelirlerinin artacağı hedefleniyor. Açılışa gün sayan Siteler Esnafı Milli İrade burada diyerek, 15 Temmuz gecesi Milli İrademize karşı yapılan hain saldırıda, bir çok Şehit ve Gazi veren Siteler esnafı Cumhur'unu yanlarında görmek ve destekçileri olduğunu bilmek istiyor.. 
    Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın 15 Temmuz gecesinde büyük bir kahramanlık örneği gösteren Siteler Esnafı için sarf ettiği şu sözleri hatırlatıyor; '' Cumhurbaşkanımız  Esnaf Şurası'nda 15 Temmuz gecesinde Ankara' da en çok şehit olan esnaflardır, bu esnaflarımızın başında ise Siteler Mobilyacı esnafı geliyor. demiştir.''
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' ın Siteler esnafını bu ziyareti ile onurlandırmasını canı gönülden istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın bu açılışa teşrif etmesini tüm esnaf bekliyor. Siteler Esnafı, vatanına Milletine bağlı, şükürlü bir esnaftır. 15 Temmuz olaylarında zaten bunu gösterdik. Cumhurbaşkanımız bu kahramanlığı Esnaf Şurası' nda da bizzat söylemiştir. Siteler esnafının Cumhurbaşkanımızdan bir talebi var ve bu talebin yerine getirilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bizlerin amacı, üretimi artırıp kaliteyi artırmaktır. Esnafın üzerindeki kamburu hafifletmek için burayı hedefledik ve gerçekleştirdik. Siteler ürünü koyma şartımız var. İnsanlarımızın marka takıntısı var ve marka olabilmek için esnafımızın buraya ihtiyacı var. Burada marka ve kalite bir arada olacak. 
Esnafımız satışa sunacağı ürünün daima arkasında olup, ayıplı ürünü müşterisine asla vermeyecektir.
    Adım attığımız bu yolda, 15 Temmuz kahramanları esnaflar olarak, Siteler Mobilya Sarayı isimli Mobilya Showroomumuzun açılışını Cumhurbaşkanımızın şereflendirmesini diliyoruz. Cumhurbaşkanımızı yanımızda destekçi görmek bizlere onur verecektir. 
Saygılarımızla.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR