Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Sizlerle Harika Üç Yıl

Sizlerle Harika Üç Yıl

5 Ocak 2017 tarihinde başlayan köşe yazarlığı serüvenim sizlerle üçüncü yılına ulaştı. Eski adıyla Haber Vaktim Gazetesi, yeni adıyla Gazete İlk Sayfa olan gazete ailemizin bir üyesi olmak gurur verici. Ankara'da yaşayan bir birey olarak; Ankara'nın sorunlarının yanı sıra, ilçelerin sorunlarını, köylerin sorunlarını ve mahallelerin sorunlarıyla beraber diğer gündem konularını köşeme taşıdım. Üç yıl içerisinde yeri geldi sorunlarımıza çözüm bulduk dediğimiz anlar olurken, yeri geldi kaç kere daha yazacağız şu sorunları çözün dediğimiz anları da sizlerle beraber yaşadık. Benim yazmakta zorlandığım ve sizin okumakta zorlandığınız duygu yüklü yazılarım bile oldu.

Ama şundan çok eminim; her yazdığım yazımı düzenli olarak okuyan vatandaşlarımız var. Bence bu bana göre bir genç yazar için anlatılamaz, yaşanır bir hayat biçimi. Para, mal, mülk bir yana dursun yazmak benim dünyam. Çok sayıda internet sitesi ve gazete bünyesinde yazılarımı yayımladım ancak Gazete İlk Sayfa gibi sürekli olarak yazılarımı yayınladığım ve yazı yazmaktan zevk aldığım bir mecra bulamadım. Buraya ilk geldiğimde umarım tam istediğim gibi olur diye dua etmiştim. Dualarımın kabul olduğu yerdeyim.

Yazarlık serüvenime başladığımda başka mecralarda çoğu kesimler; sen daha gençsin ne yazacaksın dedi, kimisi yüzüme bile bakmadı. Ancak değerli ve saygı duyduğum sevgili Osman Akdoğan ağabeyimin öncülüğünde bugün gazetemizde üçüncü yılımı yaşıyorum.

Henüz yaşım 21 ancak yolumun çok uzun olduğunu biliyorum. Ömrüm yettiğince gazetemize emek vermeye, yazılmayanları yazmaya özen göstereceğim. 2020 yılı içerisinde bizlerin neler beklediğini bilmiyorum ancak harika bir yıl geçireceğimizi tahmin edebiliyorum. Ben yazmaktan sıkılmam, sizlerde okumaktan geri kalmayın. Tebessüm ve mutlulukla…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR