Feyzullah Doğru

Feyzullah Doğru

Sözün bittiği yerde yiğitlerin ayak seslerini duyacaksınız!

Sözün bittiği yerde yiğitlerin ayak seslerini duyacaksınız!

Artık tartışmasız olarak herkes bu noktada birleşti. Kime sorarsanız sorun artık ABD’nin terör örgütlerine açıktan destek verdiği noktasında hemfikir.

Dünyanın her yerinde terör örgütleriyle mücadele çağı ilan eden büyük şeytanın foyası tam 25 yıl sonra ortaya çıktı. Meğer terör örgütlerinin en büyük destekçisi ve finansörüymüş.

Bu yöntemle karşısına çıkan, ayak bağı olan devletleri bu yöntemle dize getirmek ve yeniden dizayn etmeye çalıştığını görebiliyoruz. Hatta kendi müttefiki olan devletleri bile sözde terörle mücadele adı altında hedef gösterebiliyor.

FETÖ’sü, PKK'sı, PYD'si, DEAŞ'ı, DHKP-C'sinin yani alayının sırtını sıvazlayan büyük şeytan NATO ülkesi olan Türkiye’de iç savaş çığırtkanlığı yaparak parçalamaya çalıştığı ortada.

Herkes dünyada terör bitecek umuduyla ABD’yi izlerken şu yaşadığımız dönemde adeta terör devleti olup çıktı. ABD’nin devlet aklına dönüp baktığımızda, terör örgütleriyle aynı şekilde çalıştığını görebilirsiniz.  Barack Obama yönetiminin gelmesiyle birlikte dünyanın huzura kavuşacağı düşüncesinde olanlar büyük bir hayal kırıklığı içerisinde. Özellikle bu dönemde tüm terör örgütleri saldırı noktasında bitmesi gerektiği düşünülürken, zirve üstüne zirve yapılmıştır. Siyonizm ve haçlı ittifakının planlarını gerçekleştiremeyen ABD’nin kirli oyunu deşifre oldu.

Planları uygulamayı başaramayan büyük şeytan terör örgütleri üzerinden bu hedefine ulaşmak için tüm gücüyle destek veriyor. Ülkeleri terör saldırıları üzerinden istikrarsızlaştırarak boyun eğdirmeye çalışan büyük şeytanın kalleş dizayn etme planları asla başarılı olamayacak.

Irak’a özgürlük getirmek için işgal eden sonra eline yüzüne bulaştıran büyük şeytanın bölgeyi nasıl istikrarsızlaştırdığı ve güvensiz bir bölge haline getirdiğini hep birlikte yaşadık. Bu yöntemden farklı, amacı aynı olan Türkiye’nin üzerine saldığı köpekleri sayesinde bu ülkeyi durduracağını zanneden büyük şeytana şu gerçekleri hatırlatmakta fayda var.

Türkiye’nin artık terör örgütleriyle dizayn edilemeyeceğini, terörle korkutulamayacağını, birkaç manipülasyonla hizaya sokulmaya çalışılacağını, yıllardır devlet içinde ve dışında beslediği beslemeleriyle yıldıramayacağını unutmamalı.

Kap kara bulutlar dağılırken, büyük oyun deşifre oldu. Tarih büyük şeytanı, kandan beslenen ve sivil katliamlarının en büyük destekçisi olan bir terör devleti olarak tanımlayacaktır.

Türkiye’yi ise,  FETÖ’sü, PKK'sı, PYD'si, DEAŞ'ı, DHKP-C'siyle mücadele eden, gittiği her yerde tüm gönülleri fethedecek vefalı Türk duruşa sahip, her zorluğa göğüs geren bir devlet olarak şeklinde yazacaktır. Hakikatin ince bir tülün ardında olduğunu asla unutmayın.  

Türkiye’ye diz çöktüreceğini zannedenler şunu unutmasın. Sözün bittiği yerde Mehmetçiğin ayak seslerini duyacaksınız.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR