Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Türkiye büyürken

Türkiye büyürken

Türkiye’nin yeraltı zenginlikleri enerji savunma sanayininde dünyaya ürünlerini verecek kadar gelişmiş olması taleplerin her geçen gün artması, gıdada üreten ürettiğinin fazlasını dışarıya satan, Türkiye’nin etrafında veya Türk ve Müslüman ülkeler birliği, Afrika’daki çalışmaları. Yardımlaşmaları, ticari, ekonomik, kültürel, askeri alanlardaki başarıları

Dünyada masada söz sahibi olması, bazen masayı hazırlayan gündemi oluşturan dünya barışına katkısının başarılarının dost ülkelerin hemen hemen her alanda işbirliği istekleri. Türkiye’nin köklü ve büyük medeniyeti kültür birliği, atılımları yeni dünyanın oluşumunda ciddi ve büyük görevlerin sahibi olmuştur.

Yeni dünyanın oluşmasında, kurulmasında Türkiye’nin rolü ve başarısı arttıkça Avrupa’nın başta Fransa’nın gücünün azalması her şeyi zulüm ve sömürü üzerine kurduğu için Afrika’nın uyarısı Türkiye’nin gücüne güç, dostlukları ortak çalışmaları arttıkça Avrupa geçmiş hatalarından dolayı yıkılışını durduramıyor, çözümler üretemiyor.

Avrupa, Amerika siyasetlerinde iktidarın gitmesini alenen uğraşıp başarısızlıkları Avrupa’nın Amerika ile Türkiye’nin önünü kesme gayretleri Türkiye’nin gücünün ve dostluğunun yayılmasını sağlamıştır.
Amerika’nın Yunanistan’ı silahlandırıp Türkiye’yi adalarda köşeye sıkıştırması. Yunanistan’ın beceriksizliği hatta gözünü kör etmesi . Türkiye’nin dünya barışına katkısında elini güçlendirmekte, mazlum milletlerin birlikteliğini hızlandırmaktadır.

Dost ve müttefikimiz olduğunu söyleyen devletlerin teröre yardım ve destek vermesi Türkiye’nin haklılığını ortaya koyarken Amerika ve Avrupa’nın yalnızlığı, suskunluğu dünya barışında Türkiye’nin elini güçlendiriyor.

Dünyada cinsel eşitlik vs. insanların yaradılış ve yaşamasına ters düşen Allah’ın yasakladığı aşırılıklarda ve sapkınlıkları gençliğe için için çürütme çalışmaları baba ve anneleri rahatsız etmektedir. Bizim geçmişimizde ve günümüzde cinsel özgürlük adı altında Allahla savaş yaradılışa ters sapkınlıklar olarak orta direk anne ve babalar üzülerek bu yanlışların düzeltilmesini beklemektedirler.

Kim olursa olsun yeni kurulan dünyanın önünü kesecek, başta gençliği zehirleyecek, barışı yıkacak zararlı yıkıcı akımlardan başta gençliğimiz olmak üzere milletimizi korusun.

Kulluğumuzun gereklerine uygun dünyada Türkiye’de barış ve huzurun yaşamasını engellere karşı uyanık vatansever olmalıyız. Kulluğumuzu koruyan huzurlu, barışın hakimi, geleceğin ihyasını hızlandırmalıyız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR