Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Ya sev ya terk et

Ya sev ya terk et

Terörist ABD’nin yedek lastiği PYD’nin çobanı Brett McGurk, papaz kılıklı misyoner-ajan Brunson ve CIA moruğu Henry Barkey gibi isimlerin yakalanıp tutuklanması için başlattığımız hukuki girişimler bazılarını çok ama çok rahatsız etti. Son olarak 15 Temmuz gecesi İncirlik Üssü’nde olup da darbe girişimine etkin katılımı gündeme gelen coniler aleyhine suç duyurusunda bulunmuş olmamız, bazılarını rahatsız etmekten öte küplere bindirmiş görünüyor.
Bunlardan biri de adını ve soyadını ilk kez duyduğum ve kendisini gazeteci tanıtan Merve Şebnem Oruç’tu. Merve Hanım, mason medyanın, New York Times, Washington Post gibi algı operasyonu tetikçiliği yapan bir başka yayın organı Newsweek’de yayınlanan taraflı bir habere dayanarak Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği’mize (TayDer’e) çatmış. Neymiş efendim, Tay-Der 15 Temmuz sonrası FETÖ ile Sivil Mücadele Platformu adıyla kurulmuş, 15 Temmuz davalarını takip eden avukatlar Tay-Der’i tanımıyormuş.
Akşam 22:30 da sizi arayıp derneğimizin 15 Temmuz öncesi kurulduğunu söylediğimde amacınız neydi de şu twiti paylaşma gereği duydunuz, ‘’Dikkatli bir takipçiden ilginç sorular… TAYDER Bşk. Muhammed Bey bu nedenle mi gecenin bir vakti telefonumu bulup beni arama ihtiyacı hissetti? Ama tedirgin olmaya gerek yoktu ki, zira ‘’Reisçiyim’’ diyen Perinçekçi sayısı hiç de az değil.’’ şimdi bu Tiwtine cevap vermemek olmaz: Bu ülkede Fetullah GÜLEN denen teröristbaşına ilk dava açan kişi benim.  İlluminati denen şer odağını delilleriyle birlikte çatı terör örgütü ilan eden dünyadaki ilk ve tek kişi benim. Hristiyan terörü, Hristiyancı terör, Yahudi terörü, yahudici terör, Hristiyan köktendinciler, Yahudi köktendinciler gibi terimleri üstüne basa basa kullanan kişi de benim. Abd ve Avustralya’da, Fetoşcuklar tarafından fotoğrafları manşetlere taşınarak haberleri yapılan kişi de benim, Cia ve Fbı’a şikayet edilen kişi de benim. Sayın Merve hanım, hala tedirgin olduğum için mı  seni aradığımı düşünüyorsun? Sence benim kaybedecek birşeyim var mı? 
Bu hakaretamiz salvoları sabırla karşılayarak adı geçen zata cevap vermek istiyorum:
Merve Hanım, siz, o uluslararası münafık, o uluslararası Amerikan köpeği Fetullah Gülen hakkında 15 Temmuz’dan önce bir satır eleştiride bulundunuz mu? Platformumuzun duruşunu merak edecek olursanız biraz internet karıştırın ama öyle siyonist gazetelerde yazan mason gazetecilerin köşe yazılarına değil, gerçek vakalara dikkat kesilin.
Amerikan 6. Filosunun kafir askerlerini Boğaz’ın serin sularına atan vatanseverleri kafirlikle itham eden hacı hoca görünümlü münafıklar vardı. Şimdi de Amerika’ya çatanları hemen bir şekilde karalamaya, çamur atıp iz bırakmaya çalışan tipler var. ABD’nin ılımlı İslam projesinin ürünü olan o Amerikancı güruh, Fetoş gibi, Adnan Oktar gibi abuk subuk şahsiyetleri bu milletin başına bela etmiştir. Evvela şunu öğrenmelisiniz ey Merve Şebnem, içinde zerre miktar Amerika sevgisi olanın Müslümanlık iddiası yalanın dik alasıdır. Bize katılıyor musunuz? Bizimle misiniz? Bizimle değilseniz, neden? Madem bu işlere meraklısınız, buyrun tartışalım. Tabi biz sizin Amerika’yı sevmeyen, bize de hasbelkader bulaşmış ve nihayet bu vesile ile doğruları görüp silkelenecek mümtaz bir şahsiyet olduğunuz varsayımından yola çıkıyoruz. Biz sizin gibi suizandan değil, hüsnüzandan besleniyoruz.
Sonra Murat Ayar diye biri çıkmış. Merve Şebnem Oruç un twitleri muvacehesinde “Tay-Der bir Perinçek örgütlenmesi mi? (İncirlik Üssündeki ABD askerleri için) suç duyurusu parti kararıyla mı yapıldı? Diye sormuş. Vay anam vay, gel de bunlara laf anlat. 
Hem siz, İncirlik Üssündeki ABD askerleri için yaptığımız suç duyurusu hakkında “suç duyurusu parti kararıyla mı yapıldı” diye sorarken bizle dalga mı geçiyorsunuz yoksa bize küfür mü ediyorsunuz, o kısmı da pek anlayamadık, kararsız kaldık? Hangi partinin, hangi kararından bahsediyorsunuz? Joseph Votel gibi ABD askerlerinin tutuklanıp yargılanması için bir Derneğe dava açtıracak bir parti var mıymış Türkiye’de? İyi de biz bu manipülasyonlara, bu şark kurnazlıklarına çok eskilerden aşinayız zaten. Amerika’ya dil uzatanları komünist ilan edip marjinalleştir; ama kafir Amerika’nın terör faaliyetlerine ağzınızı açmayın! Yapmayın ya! Galiba sen hâlâ 70’lerde yaşıyorsun. O çok merak ettiğiniz görüşüm bu kadar net: “YA SEV YA TERKET”!
Sizin gibilerin devri bitti Murat Ayar! Artık bu millet yutmuyor. Bu millet, solcusuyla sağcısıyla Amerikalı misyonerlerin nasıl eli kanlı ajanlar olduğunu, Amerikan askerlerinin nasıl eli kanlı kafirler olduğunu bizzat tecrübe ederek öğrendi.
Değerli dostlar, yazımda adı geçen iki vatandaşa cevap vermek için bu hafta vatan-memleket meselelerinden bir miktar uzaklaşmış bulundum, affola. Bu iki zatı bir tarafa koyalım; Lütfen siz de olana bitene karşı pür dikkat kesiliniz, her yazılıp çizilene hemen inanmayınız, bir iddianın doğruluğunu teyit etmek için mutlaka iyice araştırınız. Selam ve dua ile…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR