Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Birliğimiz daim olsun

Birliğimiz daim olsun

15 Temmuz hain Fetö darbe girişiminin yıl dönümüne sayılı günler kaldı. Aradan 1 yıl geçti ama o gece hala hafızalarda. Bundan bin yıl geçse de unutulmayacak o gece. 

15 Temmuz Şanlı bir direnişin adıdır bir yandan da . Asker kılığına girmiş hainler, o gece bu memleketin aslanları tarafından yerin dibine sokuldu, planları bozuldu. 

15 Temmuz sürecinin ardından devlete sızmış hainler teker teker temizlendi daha da temizlenmeye devam ediyor. İnşallah hainlerden, işbirlikçilerden bu ülkemiz kurtulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Yıldönümü kapsamında birçok etkinlik yapılacak, 15 Temmuz'un direniş ruhu canlı tutulacak. Başkentin hemen hemen her ilçesinde bu konuda farklı bir program olacak, demokrasi nöbetleri tutulacak şehitlerimize hatipler gönderilecek. 

Bizi birbirimize bağlayan bu faaliyetler yapılacak ki haine, kalleşe gereken mesaj verilecek. Ben canı gönülden bu tür etkinliklerin yapılmasını istiyorum. Yapılsın ki o ruh daima canlı kalsın, yapılsın ki kimse bu ihaneti unutmasın. 

15 Temmuz gecesi o hain darbe girişiminde canını hiçe sayarak bu vatan uğruna şehit olan 250 vatandaşımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. 

 Ayın 14'ünü 15'ine bağlayan gecede yıl dönümü gecesinde vatandaşlarımız bazı konularda dikkatli olmalı. Her hangi bir provokasyona mahal vermemek için uyanık olunmalı. Kripto Fetö'cüler ve onların işbirlikçileri bu birligi bozmaya çalışıp bu direniş gününe leke sürmeye çalışabilir. Onun için aman dikkat! 

Birliğimiz daim olsun, provokatörlere mahal vermeyelim hiçbir zaman. 15 Temmuz gecesi yapacağımız en güzel şey birlik olduğumuzu göstermek ve sabaha kadar Kur'an okuyarak şehitlerimizin ruhlarına o duaları göndermek. 

*****
Geçtiğimiz günlerde Suriyeli misafirlerimiz ile vatandaşlarımız arasında tatsız olaylar yaşandı. Çok şükür sıkıntısız bir şekilde bu olaylar tatlıya bağlandı. Temennimiz bu olayların bir daha olmaması. Çünkü onlar burada misafir bizde de misafire kötü davranmak hoş karşılanmaz. Bize gerginlik değil bize uzlaşı lazım, birlik ve beraberlik lazım. 

Aynı sıkıntıları tekrar yaşamamak icin yetkililerin de bazı önlemler alması gerekiyor. Sosyologlar derinlemesine bir inceleme yapıp sorunlara acilen çözüm üretmeleri gerekiyor. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR