Feyzullah Doğru

Feyzullah Doğru

Bu Türkiye’nin son İstiklal Savaşıdır!

Bu Türkiye’nin son İstiklal Savaşıdır!

Türkiye’yi diz çöktürmek isteyenler terör örgütleriyle bizi terbiye etmeye çalışıyor. Terör örgütleri üzerinden hiçbir zaman kendilerinin cesaret dahi edemeyecek kanlı planlar hazırlanıyor.
Bu ülkede yaşayan insanlara korku temelli psikolojik bir harekat yapılıyor. Milletin devlete güvenini kaybetmesi için her yolu deniyorlar ama asla başaramayacaklar.
Gezi isyanıyla başlayıp, 15 Temmuz darbe girişimiyle finali görmek isteyenlerin şimdilerdeki sermaye üzerinden yapmaya çalıştıkları operasyonun tek hedefinin hükümeti düşürme planı olduğunu bilmeyen kalmadı.
Türkiye’yi önce cehenneme çevirdikten sonra düz çöktüreceklerini sananlar yanıldı. İçimizdeki yerli işbirlikçilerin ABD vesayetinden medet umduğu açıklamalarını da unutmalı. Tarihin bu en alçak planına destek verenler, kalleş planlarında boğulacaklar.
Tasmasının kimin elinde olduğunu bildiğimiz devletin ve milletin içine sinen hain yapıların, bu ülkenin gelecek hayallerini tankla, topla, uçakla yok etmeye çalıştıklarını dünya gördü.
Ne zaman bu milletin öz evlatları yönetime geçse aynı plan devreye sokuluyor. 15 Temmuz’da Türkiye’yi parçalama planında başarısız olan Pensilvanya çetesine kim destek verdiyse bu malum yapıda da hala sahip çıktığını görüyoruz.
"Artık sorunların üzerine biz gideceğiz. Terör sorunumuz mu var? Terör örgütlerinin gelip bize saldırmasını beklemeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu örgütler, nerede faaliyet gösteriyorsa, nerede yuvalanıyorsa, gidip orada tepelerine tepelerine bineceğiz. Savunma bitti, taarruz başlıyor" diye açıklaması çok önemli.
Bu ülkenin ne kadar güçlü olduğunu, ne yaparlarsa yapsınlar asla başarılı olamayacaklarını unutmasınlar. Kutlu yürüyüş devam edecek. Artık Türkiye’nin bileğini bükemeyecek ve bu inancı kıramayacaklar.
Bu milletin yüz yıldır sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesi, Anayasa değişikliği ve halkın önüne konulacak sandıkla Türkiye’nin son İstiklal Savaşıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Taarruz dönemi” açıklaması muhtemelen bunu işaret etmektedir. Artık safları daha sık tutma vaktidir.
Kısa bir zaman sonra Türkiye geleceğini oynayacak. Türkiye’nin dirilişi yakındır. Artık karar Milletin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR