Furkan Cansever

Furkan Cansever

Darbe

Darbe

Aziz Türk Milleti yüzyıllardır Anadolu topraklarında var olma mücadelesini başarıyla sürdürmüş olsa da içerisinde birçok milletten hain barındırmış, içerden ve dışardan saldırılara maruz kalmıştır. Bu saldırıların tek amacı Anadolu topraklarına barış, huzur, istikrar getiren bu aziz milleti Anadolu’dan atmak veya küçük bir köşesine hapsetmek olmuştur. Bu saldırıların başında dış tehlikelere boyun eğlemeyen, istiklal bağımlısı aziz Türk Milletini içerden hedef almak olmuştur. Nitekim tarihte birçok devlet kuran Türk Milleti, bu devletlerin sonunu yine kendisi hazırlamıştır. Bu sebeptendir ki Türk düşmanları isyan ve darbe planlarını sürekli olarak uygulamıştır.

Nitekim Osmanlı Devleti’nde tam 12 padişah çeşitli isyan ve darbe girişimleriyle tahttan inmek zorunda kalmıştır. Cumhuriyet dönemine geldiğimiz de ise ilk darbe 1960 yılında yaşanmış ve maalesef halkın seçtiği başbakan darbeciler tarafından idam edilmiştir. Türk Milleti bu olaydan gerekli dersleri çıkartmadan sırasıyla 1971, 1980 ve 28 Şubat dönemleri yaşanmıştır. Özellikle 1980 darbesi oldukça kanlı olmuş, sağ ve sol görüşlü bu vatanın aziz evlatları sırasıyla idam sehpasına çıkartılmıştır. Bu darbelerde Amerika’nın gayrimeşru çocukları kazanırken, Türk Milleti’nin aziz evlatları hayatlarını kaybetmiştir.

Son olarak 15 Temmuz 2016 tarihinde yine Amerika’nın gayrimeşru çocukları bir darbe girişiminde bulunmuş, Türk Milleti makus darbe tarihinin seyrini değiştirmiştir. Bu milletin alnının akıyla alınan uçakları, tankları, bombaları yüzleri kızarmadan, okyanus ötesinden aldıkları emirle yine bu milletin evlatlarına karşı kullanan darbeciler, hiç beklemedikleri bir direniş ile karşılaşmıştır. Kendisini tankın önüne siper eden aziz Türk Milleti’nin evlatları darbeye engel olmuş, istiklal için bin yıldır olduğu gibi alnının akıyla mücadelesini sergilemiştir. O karanlık gecede isimsiz kahramanlar canlarını bu vatan uğruna feda ederken. Amerika’nın gayrimeşru çocukları kaybetmiş, Aziz Türk Milleti’nin evlatları kazanmıştır.

Darbe girişimin üzerinden tam yedi yıl geçti. Türkiye Cumhuriyeti’nin Fettullahçı terör örgütü mensuplarıyla mücadelesi tüm hızıyla devam etmektedir. Ancak son günlerde ülkenin kilit isimlerinden yine bu örgütün faaliyetlerinin devam ettiği, hatta arttığı ifade edilmiştir. Yüce Türk Milleti bu örgütün her zaman karşısında yer alacaktır ancak devletimizinde bu terör örgütü mensuplarına karşı gerekli önlemi alması, bir kez daha aynı olayların yaşanmaması için üstün gayret göstermesi gerekmektedir. Unutulmasın ki Türk Milliyetçileri bu ülkenin sigortasıdır, her türlü işgal girişimine karşı, iç ve dış hainlere karşı mücadelesini sürdürecektir. Bu topraklarda artık kimse bu operasyonları aklının ucundan geçirmesin. Türk Milleti demokrasiye olan inancını göstermiştir.

Yazımı sonlandırırken bu vatan için bedel ödemiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. “Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için!”

Önceki ve Sonraki Yazılar
SON YAZILAR