Alperen Aydın

Alperen Aydın

“Doğu Türkistan Davamız” okuyucusuyla buluşuyor!

“Doğu Türkistan Davamız” okuyucusuyla buluşuyor!

Doğu Türkistan meselesine dair araştırmaları, çalışmaları ve sosyal yardım faaliyetleriyle sık sık kamuoyunda gündem oluşturmayı başaran senarist-araştırmacı-yazar Barış Kurt’un kaleme aldığı “Doğu Türkistan Davamız” kitabı Kaşgar Yayınevi’nden yayın dünyasına kazandırıldı.

Doğu Türkistan davasının geniş kitlelere ulaşmasını hedefleyen, Doğu Türkistan adını hiç duymayanların dahi Doğu Türkistan’ı yüreklerinde hissetmelerini gaye edinen bu kitapta Doğu Türkistan kültür, dil ve tarihine dair bilgiler, geçmişte ve günümüzde Çin devletinin Doğu Türkistan’da yaptığı işkence ve zulümler, Osmanlı’dan günümüzde Türkiye-Doğu Türkistan İlişkileri ile Doğu Türkistan davasının önde gelen şahsiyetlerini yer almaktadır.

“Doğu Türkistan da neresi? Bu bayrak neden mavi? Doğu Türkistan’dan bize ne?” ve daha birçok sorunun cevabını bu kitapta bulabileceksiniz.

“Doğu Türkistan Davamız” kitabı, çok yakında kitap satış sitelerinde ve seçkin kitapçılarda yerini alacaktır. Şimdilik sadece Kaşgar Yayınevi’nin sosyal medya hesaplarından, [email protected] mail adresinden veya 0506 047 19 29 numaralı Kaşgar Yayınevi WhatsApp hattından ulaşabilir ve kitabı dilerseniz imzalı olarak temin edebilirsiniz.

Yıllar boyunca yaptığı eylemlerle Doğu Türkistan davasının gür sesi olan Barış Kurt’a, kutlu davamızı nesillerimize öğretecek bu eseri için tekrar teşekkür eder, Yüce Rabbimden başarılar dilerim.

“YAŞASIN DOĞU TÜRKİSTAN DAVAMIZ!” diyerek okuyucularımıza selam ederim!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR