Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

İki Yüzlülüğe Son Verin

İki Yüzlülüğe Son Verin

 

Terör kirli yüzünü yine göstermeye başladı. Türkiye'de patlatılan bombalar nedeniyle Batı'dan sadece sözlü kınamalar gelmişti, ancak Avrupa'nın ğöbeğindeki Brüksel'de terör saldırısı sonrası oluşacak ortamı inanın merak ediyorum.

Belçika'da gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında acaba diğer Batılı ülkeler, Türkiye'ye yaptıkları gibi mi davranacaklar yoksa Paris'te geçmişte gerçekleşen terör saldırısı sonrası kol kola mı girecekler. Kısa bir süre içerisinde göreceğiz inşallah. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ülkemizde terör olayları yaşandı yanımızda sadece kardeş ülke Azerbaycan vardı. İyi ki varsın can Azerbaycan.

Peki nerede bu Azerbaycan'dan başkası? Çok mu yoğundular? Neden Türkiye'de omuz omuza verip terörü lanetlemediler? Neden mi? Çünkü Türkiye'nin ilerlemisini, büyümesini asla ve asla istemiyorlar. Biliyorlar ki Türkiye gerçek kapasitesine ulaşsın Ortadoğu'da o kirli planlarını gerçekleştiremeyecekler. Taşeron örgütlerle hep bizi bölmeye çalıştılar ama nafile. Yeni bir gizli Haçlı ordusu oluşturuldu alttan alta Türkiye'yi yangın yerine çevirmeye çalışsılar da yok beceremezler artık.

Gelelim Belçika'ya yıllarca terör örgütlerini beslediler, koruyup kolladılar. DHKP-C, PKK ve IŞİD'in en üst düzey yetkililerin Belçika'da olduğunu bilmeyen yok. Namlu ucunun kendilerine döneceğini bilmiyorlardı galiba. Bakın Fransa'dan sonra terör onları da hedef aldı.

Kimse yanlış anlamasın Türkiye düşmanı yerlerde bile olumsuz bir şey yaşandığında gerçekten üzülüyoruz. Çünkü ölen insan, suçu yok günahı yok. İyi bilsinler ki "biz yaradılanı severiz yaradandan ötürü" Hiçbir Türk masuma zulmü hoş görmez. Canı sadece yüce Allah verir sadece O alır.

Gelin terörü iki yüzlü davranmadan kınayın. Bu örgütleri kendinizin oluşturduğunu artık itiraf edin. Silah satmak için masum canları öldürmeyin. Ne zaman yaparsınız bilmem ama bilin ki bu itirafları yapıp doğru yola girdiğiniz zaman her şey dünya için güzel olacak.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR