Vahit Aldı

Vahit Aldı

İkinci tur...

İkinci tur...

Türkiye 28 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanını belirleyecek. İlk turda az bir oyla çoğunluğu sağlayamayan Erdoğan’ın ikinci tur hazırlıkları son sürat sürüyor.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın desteğini alan Erdoğan istediğini elde etmiş olurken bu durum Özdağ’ı bir hayli kızdırmış durumda.

28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceğini açıklayan Sinan Oğan'ın ardından dağılan ATA İttifakı ortaklarından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın hangi adayı destekleyeceği ise büyük merak konusu oldu.

İnsanların güvenini boşa çıkaran Ümit Özdağ bir kez daha kararını açıklamayı erteledi.

Özdağ bugün yaptığı açıklamayla kararını duyuracağı basın toplantısını saat 11.00'den 13.00'e erteleyen Özdağ, kameraların karşısına çıkarak merakla beklenen kararını yarına ertelediğini söyledi.

Seçimi kim kazanır?

İlk turda anket şirketlerinin rakamlarını ters köşe yapan Erdoğan’ın ikinci turda açık ara fark ile kazanacağı öngörülüyor.

Öte yandan sokaklarda ise seçim havasının bittiğini gözlemleyebiliyoruz. Muhalefet partilerinin liderleri her ne kadar seçimi kabullenmese de vatandaş Erdoğan’ın kazandığını kabullenmiş durumda…

Seçimlerin hayırlara vesile olması dileğiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR