Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

İlişkilerimiz karışık

İlişkilerimiz karışık

Şu günlerde en çok güldüğüm noktalardan biride ABD ve Türkiye arasında yaşanan gerginlik. Güney'de yaşanan karmaşaların sonunun getireceği iddia edilen Trump'un Türkiye'ye karşı çarpıcı açıklamalarda bulunması adeta küçük dil yutturdu.
Obama'nın koltuk bırakmasından sonra bastonu eline alan Trump bir oraya, bir buraya savurmaya başladı. İşin özeti şu; analizlere göre mazlumları öldürmeye teşvik eden ABD, destek veren yine ABD oluyor. Gel gör ki; Türkiye'nin sağladığı destekler bazılarının gölgeleneceğini düşündürüyor gibi.
Hadi onu geçtim Bakanlarımızın ABD gidip zirve görüşmeleri yapıp FETÖ'yü Türkiye'ye getireceklerini düşünürken, nerden çıktı bu ABD krizi naralarını duyar oldum aslında. Hak vermiyor değilim hani.
ABD'nin Türkiye ile ilişkilerimiz karışık dediği kadar varmış gerçekten. Elini veren kolunu kaptırıyor. Neyse biz yine ABD'de portakal suyunu binlerce kez paylaşan Şeyma Subaşı'yı takip etmekten vazgeçmeyelim. Belki ABD krizi ortadan kalkar.

AHMET HAKAN İLE POLEMİK YAŞAMAK

Hürriyet'in ve Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarları arasında yer alan Ahmet Bey'in polemiklere karşı bir vasfının olduğunu söylemek yalan olmaz. Yatıyor, kalkıyor ve atıp, tutuyor değişen yine gündem oluyor. Bu Beyefendi'nin kalemi fır, fır döndürdüğü gibi polemiklere de Twitter hızı kadar yetiştiğine inanabiliyoruz. Dün Melih Gökçek Bey'le fışkiyeyi tartışan yazar, bugün Yıldız Tilbe'ye göndermelerde bulunuyor. Yarın bizim mahalle bakkalına neler yapmaz neler...

ANKARA'NIN SOĞUKLARI

Havaların soğuması ve hastalıkların ortalığı karıştırması insanların sabrını sınamaya devam ediyor. Ancak görüyorum ki; parklarda ve sokaklarda evi olmayan yüzlerce insan yatıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na sesleniyorum. Ya evsizlerin kalacağı yerlerin sayısı artsın, ya da mazlum insanların donarak ölmelerine göz yummayın. Bir şekilde her taşa uzanın.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR