Feyzullah Doğru

Feyzullah Doğru

İran’dan Akdeniz’e kadar alayı süpürülmeli!

İran’dan Akdeniz’e kadar alayı süpürülmeli!

Bu Milletin gurur kaynağı olan Türk Silahlı Kuvvetleri El Bab’ta fitne yuvalarının tam kalbinde çok anlamlı bir zafer kazandı. Terörle mücadelede kararlılık yeminin eden bu Milletin öz evlatları Mehmetçiklerin  DEAŞ’a karşı yürüttüğü operasyonlar aralıksız devam ediyor. Küresel anlamda güvenlik planı yapanların işin içine Türkiye’nin girmesiyle birlikte renklerini anında belli ettiler. 
Türkiye’nin Suriye’deki terör örgütlerinin bataklığını kurutulması noktasında yalnız bırakanlar şimdilerde yiğitlerin DEAŞ’ın belini nasıl kırdıklarını izliyor.
 Fırat Kalkanı Harekatı’nın 177 gününde DEAŞ’ın en önemli mevzilerinden birini kaybetmesinden dünya medyasını bırakın Türkiye’de bulunan medya organları da tek bir kalem oynatmıyor. Tam bir sessizlik hakim anlayacağınız. Birileri Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu başarısını sindiremediği aşikar.
15 Temmuz’da başaramadıkları darbe girişiminin ardından hala Türkiye üzerinde avuç oynamaya çalıştığını hissetmeyen var mı? Sanki birileri hala alttan altan operasyon çekmeye çalışıyor. El Bab’ta sanki TSK bunların tepesine binmiş gibi çıtları çıkmıyor. Bunlar için piyon olarak kullanacağı terör örgütleri saya saya bitmez.
 Şimdilerde havadan, karadan her türlü silahlı teçhizatla donatıyorlar bu yapıları. Görünen o ki DEAŞ’tan ümidi kestiler ellerinde kalan PKK’nın Suriye kolu olan YPG’ye bel bağladılar. Düzenli ordu haline büründürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bölgeye istikrarın gelmesi, insanların normal hayatına dönüşünü bir kenara bırakın cehenneme çevirmek neler yapıyorlar neler..
Kobani yani asıl ismi Ayn el Arap Türkiye için en büyük tuzaklardan biriydi. O gün kıyamet koparanlar, kalemlerinden ihanet akanlar neredesiniz? Türkiye’de yaygara koparak bu hengame içerisinde bölgenin PKK’ya hakim olmasını sağlayanları şimdilerde ara ki bulasın.
Kobani yaygarasını koparanlar El Bab’ta Türk askerinin zaferinden tek satır bahsetmiyor. Bu tezgahı kuranlar DEAŞ’ı, FETÖ’yü, PKK’nın ne kadar varsa alfabetik uzantılarını aynı merkezden yönettiği ortada. Bölgenin kaderi PKK’ya bırakılsaydı zafer naraları atarak süslü cümleler kuracaklardı.
Türkiye DEAŞ’ı destekliyor yalanıyla başlayan algı operasyonları bu düzlemden bakıldığından tam da üzerine çuk diye oturacaktı. Ama bu Milletin öz evlatları oyunu gördü. Gerek neyse yaptı ve yapmaya devam ediyor. Şov hazırlıkları içinde olanlar, kamuoyundan gazete köşelerinden ballandıracakları tüm argümanlar çöp oldu.
Türkiye ve İslam dünyası arasına kara bulut gibi çöken İran sınırından Akdeniz’e kadar uzanan bu PKK’nın ne kadar varsa alfabetik uzantısı süpürülmeli. Bu mesele Türkiye'nin geleceği meselesidir.
Burnumuzun dibinde at oynatmaya çalışanlar sabrımızı sınayanlar, büyük senaryo arayışı içinde olanlar şunu bilsinler ki Türkiye yıkılmaz. Bu Milletin evlatları bölgemizde yaşananları terör örgütlerinin inisiyatifine bırakmaz. 
Türkiye’nin kırmızı çizgilerini tüm dünya biliyor. Ne kadar terör örgütü varsa, ne kadar onların kripto medyası varsa şunu iyi unutmasınlar. Menzile varmak için Hakk’tan gayri yolumuz yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR