İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

Kerkük'ü yedirtmeyeceğiz!

Kerkük'ü yedirtmeyeceğiz!

Kamu Oyu, ABD Dışişleri Bakanı  Tillerson'nun, BM ve İngiltere ile birlikte sunduğu mektubu  konuşuyor.  Bakan, Barzani'ye yazdığı  mektubunda özetle; "Siz referandumu yapın, Irakla görüşün, uzlaşamazsanız  referandumu tanırız" diyordu. 
    İki yüzlü, sahtekar, üç kağıtçı, yalancı gibi deyimler, başta  ABD olmak üzere, emperyal devletler  için o kadar çok konuşuldu ki, artık bu laflar, "Yalama" oldu.   Dünyada kim hangi tepkiyi gösterirse göstersin, veya iki yüzlü politikalarını kim söylerse söylesin,  adamların umurunda değil. Tınlamıyorlar bile. "Ben her şeyi yaparım kimse bana bir şey yapamaz,  diyemez ama kimse benden izinsiz kılını bile kıpırdatamaz"  anlayışına sahipler.
    Daha önceleri defalarca yazdık, söyledik. Orta Doğu'da emperyal devletler mezhep veya ayrılıkları körükleyerek  kanlı bir  savaşı başlatmak için oyun üzerine oyun,  tezgah üzerine tezgah kuruyorlar diye.  Görünen o ki, sona gelindi! (Allah korusun inşallah yanılıyoruzdur.) 
    Önce  Irak'ı demokrasi adına ! parçaladılar. Mezhebi, ırki ve dini ayrılıklar körüklendi. Kendi adlarına savaşacak yeni yeni  terör örgütleri  ürettiler. PKK ve kollarını en modern silahlarla donatarak  bölgeye saldılar.  Barzani iğfal edildi. Sonra referandum yaptırdılar. Şimdi de PKK yı Kerkük'e soktular. Şu saatlerde, PKK, Kerkük'te gövde gösterisi yapıyor. (16.10.2017 saat: 00.30) Bir tarafta Irak-Haşti Şabi, diğer tarafta Peşmergeler, PKK ve ABD nin besleme diğer terör örgütleri.Eller tetik te. Ve hepsi Müslüman.... Türkmenlerin boğazına sarılmak ve sıkmak için fırsat kolluyorlar ! Ne uğruna, kimin uğruna bu kadar  dökülen kan?! Üç-beş petrol kuyusu ve Orta Doğu 'da tam hakimiyet.  Peki başarabilecekler mi!!?
     Düşünebiliyormusunuz!? Müslümanlar, Hıristiyanların, çıkar, menfaat ve hakimiyetleri uğruşa birbirlerinin gırtlaklarına sarılıyorlar. İşte gerçek ve Müslümanların geldiği nokta tam da bu...
    Burada en önemli unsur Türkmen Kardeşlerimiz.   Bu topraklarda olan  savaş da en çok zarar görecek olan onlar.  Bütün hesaplar Türkmenler üzerine yapılıyor.  Onları ya yok etmek veya esarete mahkum etmek. Bu durumda, yüreğinde hardal tanesi kadar imanı olan herkes, Türkmen  kardeşlerimizin katledilmesinden korkuyor ve bir şeyler yapmaya çalışıyor.  Özellikle PKK nın, savunmasız Türkmenleri katletmek için gönderildiğini hepimiz biliyoruz. Hem de en donanımlı bir şekilde. 
    Türkiye ve Türk Milleti  asla ama asla buna göz yummayacak.  Şayet biz Millet olarak, ırkdaşlarımızı, dindaşlarımızı koruyamıyorsak, yazıklar olsun bize. 
    Boynumuzda "Tasma" yok. Biz özgürüz. Türkmen kardeşlerimize de öyle bir tasma taktırmayacağız. Onların hürriyeti bizim hürriyetimiz, onların tutsaklığı bizim tutsaklığımız.  Her birimiz  kardeşlerimizin  hürriyeti için savaşmaya hazırız. 
    ABD ve avanesi  Kral Faysal Bin Abdülaziz'in  sözlerini tekrar hatırlasın. (Yıl 1959) Kral, emperyal devletlere savaş açmış, petrol vanalarını kapatmıştı.  Zamanın Dışişleri Bakanı Henry Kissenger Kral'a, "Petrol ambargosunu kaldırın yoksa petrol kuyularınızı vururuz" demiş ve  Kral, "Tabi vurursunuz.  Bizim atalarımız hurma ve deve sütü ile yaşadılar. Bizde yaşarız. Ama siz Petrolsüz yaşayamazsınız" . Bunun üzerine Bakan arkasına bile bakmadan gitmişti. Sonrası daha da vahim. Kral'ın yeğeni, Kral'ın kafasına iki kurşun sıkarak öldürür. İşte emperyalizm...
    Şimdi biz uyarıyoruz.  Orta Doğu 'da çıkartacağınız  dünyanın en kanlı savaşı, doğru bölgeyi kan denizine çevirir. Ama unutmayın geriye sadece ve sadece  HURMA VE DEVE SÜTÜ kalır!!!  Biz bunlarla yaşarız! Siz, sizin nasıl yaşacağınızın planlarını  yaptınız mı? Hani her şeyi öngörüp planlarını yapıyorsunuz ya!!
     Kimse unutmasın ki, bu coğrafya da barışı ve hürriyeti  Müslüman Türkler sağlar. 
    Şöyle çevrenize bir bakın, Balkanlarda, Orta Doğuda, Türk İllerinde, Asya'da,  Türk'e rağmen ne yapabildiniz?  Ne ile korkutabildiniz?  Uydurma nedenlerle  koyduğunuz, "VİZE" ile mi? Silah ambargosuyla mı?  Ekonomik baskıyla mı? İçimizden kandırdığınız Fetöcü hainlerle mi? Veya üzerimize saldırttığınız köpeklerinizle mi? Ne ile? Her defasında gereken dersi almadınız mı?     Söyleyin, Afganistan'da,  Irak'ta, Suriye'de  planlarınızın tıkır  işlememesi mi, yoksa Türkiye'nin sizin eyaletiniz olmadığı, bir kabili devleti olmadığı,  karşınızda dim dik durduğu gerçeği mi  sizi kudurt tu? Unuttu iseniz hatırlatalım! Biz Türk Millet'iyiz. Zaman zaman  en acımasız şekilde muhalefet eder, eleştiririz.  Uyarılarımızı en sert şekilde yaparız. Hatta kardeş kavgalarımız meşhurdur!  Ama Ülkemiz, Milletimiz, Bayrağımız, Vatanımız, söz konusu olduğunda,  kardeşimizi bile yok sayarız.  Evlatlarımızı gözümüzü kırpmadan şahadet şerbetini içmeye yollarız, toprağa veririz, "Vatan Sağ olsun" der, Allah'ın vaat ettiği  cennete uğurlarız. 
    Peki siz, evlatlarınızdan , kardeşlerinizden, sevdiklerinizden vazgeçmeye hazırmısınız?
    Ey emperyal güçler! Nasıl ki siz oyunlarınızı, tezgahlarınızı artık saklamadan gizlemeden açık açık oynuyorsunuz,  bizde açık açık söylüyoruz!
    SİZE MÜSLÜMAN TÜRK KANI DÖKTÜRMEYECEĞİZ! SON TÜRK ŞEHİT OLANA KADAR HÜRRİYET MÜCADELESİNE DEVAM EDECEĞİZ...  NE TÜRK'ÜN BAYRAĞINI, NE DE KARDEŞLERİMİZİN GÖK BAYRAĞINI YERE DÜŞÜRMEYECEĞİZ.
    ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM !    
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR