Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

MAŞALARIN MAŞASI...

MAŞALARIN MAŞASI...

 

 

  Yine canımız yandı. Hainler, kalleşler ve maşalar üst akıllarından aldıkları talimat ile yine kan döktü. İnsanlıktan nasibini almamışlar, bizlerin kutsalına bile saygı göstermediğini bir kez daha kanıtladı.

  Birçok saldırının altından çıkan TAK İstanbul'daki kalleş saldırıyı da üstlendi. Sakın bu TAK'ı PKK'dan bağımsız bir örgüt olarak görmeyin. Terör örgütü PKK, kanlı eylemlerini bünyesindeki paravan örgütlere yıkarak özellikle batılı ülkelerin tepkilerinden bu şekilde kurtulmaya çalışıyor. Eee bu durumu Avrupa'da biliyor ama bilmemezlikten geliyor! Zira Avrupa'nın huyunda var teröre kucak açmak.

 

  Herkes gözlerini ve kulaklarını iyi açsın ki TAK, maşaların maşasıdır. Elbette iyi biliniyor ki PKK, Avrupa ile Amerika'nın hem maşası hem de kuklasıdır. Bunlar kullanılarak, bu milletin canı yakılmaktadır. Bakıyoruz Avrupalı temsilciler bir de utanmadan, sıkılmadan ellerine çelenklerle sözde teröre tepki gösteriyor! Yapacaksınız, edeceksiniz sonra da günah çıkaracağınıza mı inanıyorsunuz anlamadım gitti.

 

  Çünkü bu ülkeye düşmanlık besleyen herkesle dost oldunuz. Teröristbaşı, bebek katili Apo'nun fotoğraflarını boy boy sallandırdınız. FETÖ'cülere kucak açtınız. Türkiye'den kaçan Can Dündar'a pasaport verdiniz yetmedi fahri hemşerilikle ödüllendirdiniz. Yine  kaçarak Fransa'ya sığınan HDP Şırnak milletvekili Faysal Sarıyıldız'ı da sözde "Onur vatandaşı" yaptınız.

 

  Bu kadar ikiyüzlülüğü yaptıktan sonra bu kahraman milletle alay edermişçesine en önde olmaya çalışıyorsunuz. Geçin artık bu ayakları. Her şeyi bilen siz katil TAK'ın kimden emir aldığını bilmiyor musunuz, TAK'a kimin yardım ettiğinden mi şüpheniz var? Mert ve dürüst gibi gelin de bu milletin yiğit evlatları sizin kulağınıza gerçekleri haykırsın. Sizin teknolojinizin yıllardır yapamadığını istihbaratı bu millet size göstersin.

 

***

 Artık bilinmeli ki bizim bizden başka dostumuz yok. "Dost" diye pohpohladıklarımız alttan hep kuyumuzu kazmaya çalışıyorlar. Bunu görüp ona göre siyasi hareketimizi gözden geçirmeliyiz. En sinsi düşman da bu tip değil midir ne zaman ne yapacağı belli olmayan. Yüce Allah bu milleti korusun.

 

***

  FETÖ operasyonları kapsamında devletimizin kilit kurumları kripto FETÖ'cü teröristler tarafından temizleniyor. Millet olarak herkesin kafasından "vay arkadaş her kuruma sızmışlar!" kelimeleri geçmiyor değil. Kişisel olarak adaletli olduğu müddetçe bu temizliği destekliyorum. Çünkü gördük ki hiçbir suçu günahı olmayan insanlar da ihraç edilmiş sonra yeni bir KHK ile görevlerinin başına tekrar getirilmişti.

 

  Kamu kurum ve kuruluşlarda FETÖ temizliği sürerken, kurumlarımızda PKK temizliği yapılmayacak mı? Biliyorum ki devlet kurumlarında kripto PKK'lılar ve PKK sempatizanları var. Nereden mi biliyorum? Üniversitede okurken okulumuzdaki PKK'nın üniversite yapılanmasında aktif görev alan ve teröristlerin çığırtkanlığını yapan çoğu kişinin TRT'de çalıştığını gördüm. Devletimiz aleyhine o günlerde slogan atanların böyle kritik bir kurumda çalışmasına ben çok şaşırdım. Bu duruma okuldaki diğer arkadaşlarımın da şaşırdığını söylemek istiyorum. Galiba sizin de şaşırdığınızı umut ediyorum. Diyeceğim odur ki hiçbir terör destekçisini içimizde barındırmayalım. Yoksa o yılanlar elbet gelip bizi sokacaktır. Diğer kurumlarda da bu tip olaylar elbette yaşanıyordur. O kişiler sözleşmeli olarak da çalışsa yine devlete hizmet etmektedir. Eğer tabi ki hizmet ediyorsa!

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR