Soner Cengiz

Soner Cengiz

MİLLİ MAÇ

MİLLİ MAÇ

 

     Yeni bir Fatih Terim klasiği izledik, zevksiz çok kötü bir maçtı. seyirci de olmayınca tuzsuz helvaya benzedi. maç bitmek bilmedi.

     Bir puan iyi bir başlangıç, hele de Hırvatistan’a karşı ve deplasmanda olması bizim için avantaj. Bu kadar kötü oynayıp bir puan almak keyifsiz akşamda bizim için keyifli oldu.

    Ancak fatih hocaya sormak lazım; madem ki gençleştirme operasyonu yapacaktın neden bu kadar bekledin. Bir nebzede olsa hocaya katılıyorum, amma velakin çok geç kalınmış bir durum değil mi hocam.

    Dünya kupası eleme maçlarına az bir zaman kala sadece bir tane hazırlık maçı yaparak başlamak hangi aklın eseri .Kimse sana “Hoca ne yapıyorsun” demedi mi.      ” Bu milli takım senin oyuncağın mı” demedi mi… Yoksa  kimse cesaret edemedi mi. Ben sana soruyorum Hoca “bu milli takım senin oyuncağın mı”?

    Bir puan aldın diye övgüyle söz edecek değildim,

    Sadece bir pozisyon var, Emre Mor kardeşim; topu ayağına alınca kimseye vermek istemiyor, lafın geçmiyor mu, yoksa görmüyor musun.

    Görünen o ki ya Hırvatlar çok beceriksizdi, ya da biz çok şanslıydık. Hırvatlara gelen pozisyonlar var ya müsaade ettiğimiz pozisyonlar, emin olun şans bizden yana olmasa beşlik olurduk. Bir puana sevindik ama şunu da unutmamak lazım “papaz her zaman pilav yemez” şans melekleri hep bizim yanımızda olmaz.

    Fatih hoca ben yaptım oldu ve oldu bittiye getirdi. sonumuz ne olacak bakalım. İnşallah hayır olur.

     Gençleştirme operasyonuna yüzde yüz katılıyorum ama zamanlama yanlış gibi.

     Bir çok futbolcuyu anlıyorum ama Arda şu an çok form da .Arda neden kadroda yok, soran oldumu acaba. Ben merak ediyorum eminim sizde merak ediyorsunuzdur.

     Bir de, kanat oyuncusu olarak Caner Erkin ,şu an çok iyi performansı var ve  Gazianteple oynanan hazırlık maçında harika bir performans sergilediği ortada iken  neden kadroda yok ,Kanatlardan doğru dürüst orta yok, İsmail Köybaşı kendi takımında hiç oynamamış. A Mili takımda banko oynadı, neden oynadı ben anlayamadım. Anlayan varsa bana anlatsın isterim.

    Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Türkiyem içinde tüm güzellikleri versin mevlam İnşallah.

     Sağlıcakla kalınız…

                

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR