Uğur Öğüt

Uğur Öğüt

Mücadelemizi Küçümseyenler Asıl Küçük Sizlersiniz

Mücadelemizi Küçümseyenler Asıl Küçük Sizlersiniz

Yıllarca insanları din üzerinden sömüren FETÖ’cülerin planladığı darbe girişimi kahraman Türk milletinin büyük mücadelesi sayesinde engellendi. Beni en çok rahatsız eden konulardan biri bu alçak darbe girişimini küçümseyerek “ne var ya çok abartıyorsunuz, bu bir tiyatro” diyenler. Çünkü onlar milletin 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gecede destansı mücadelesini küçümseyenler, asıl küçük olan sizlersiniz. Bu ülke için şehit olanlar, gazi olanlar siz bu ülkede darbeyle yaşamayın diye kendilerini seve seve feda etmeyi göze aldılar. Size değmez ama siz darbeyle sefil bir şekilde yaşamayı demokrasiyle seçilmiş bir hükümete yeğlersiniz. Lafa geldiğinde en büyük cumhuriyetçi, en büyük demokrat sizsiniz ama seçimle gelmiş hükümetin darbeyle gitmesini destekleyecek kadarda acizsiniz. Darbe milletin kendini siper etmesi sonucu engellenince yine haince “bu darbe değil bir tiyatroydu” diyebiliyorsunuz. Bu zamana kadar sindirmeye çalıştığınız insanlar en sonunda size rağmen bu darbe girişimine dur dedi.

 

Fethullah Gülen Terör Örgütü’nü hala eleştirmeyen ve gizliden gizliye destek verenlere de 2 çift sözüm var. FETÖ’nün hala silahlı bir örgüt olduğunu kabul etmeyenler bu kadar delil size yetmedi mi. Bu hainlere Türkiye’nin egemenliğine ve bütünlüğüne saldıranlara laf edemeyenler bence Türklüğünü sorgulamalı. Çünkü senin ülkene bir saldırı gerçekleşmiş ve sen hala bu teröristlerin hain olup olmadığını tartışıyorsun. FETÖ’yü destekleyenlerin, darbeyi destekleyenlerin PKK ve DAEŞ’i destekleyenlerden aşağı kalır bir yanı yok. Bunların hepsi vatan hainidir ve sende vatan hainini destekleyerek ülkene ve milletine hainlik yapmakta ısrar ediyorsun. ‘Terörün dini, dili, ırkı, vatanı yoktur’, vatan haini kim olursa olsun vatan hainidir. Ama ne yazık ki Belçika’da, Fransa’da, Almanya’da terör saldırısı gerçekleştiğinde bağıra bağıra terörü lanetleyenler Türkiye’de gerçekleşen darbe girişimine, terör olaylarına sessiz kalıyor. Bunu kendi içimizde bize düşman olanlarda yapıyor, darbeyi ve terörü finanse eden, destekleyen emperyalist güçlerde yapıyor. Ama bize ne kadar saldırırsanız karşınızda o kadar güçlü bir Türkiye göreceksiniz. Bir ve birlik olduğumuz zamanların sayısı inşallah artacak ve bir ülkenin musibetlerden sonra nasıl dimdik ayakta durduğunu size göstereceğiz.

 

İstediğiniz kadar küçümseyin mücadelemizi, dediğim gibi biz bir olduğumuz için büyük olacağız ama siz hep menfaat dünyanızda küçük kalacaksınız. O dar görüşlerinizle birlikte yok olmaya mahkûm olacaksınız ve Tükiye’nin bu şanlı mücadelesi karşısında hep ezileceksiniz. Şu sözümü hep söyledim söyleyeme de devam edeceğim; burada ideolojik düşüneneler bu Türkiye meselesidir, ne AK Parti’nin, ne MHP’nin ne de CHP’nin meselesi değil. Bu milletin, devletin Türkiye’nin meselesidir, bu böyle biline o küçük ideolojik beyinlerinizle bunun karşısında ezileceksiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR