Fatih Akkaya

Fatih Akkaya

Murat Ercan’ın düşüncesizliği

Murat Ercan’ın düşüncesizliği

Amerikan markası McDonald's malum, sıkı bir İsrail destekçisi.

Ülkemizde boykot listesinin ilk sıralarında yer alıyor.

Buna rağmen gidenler gidiyor ki, Türkiye’de yayılmayı sürdürüyor.

İstanbul Üsküdar’da açılmak istenen McDonald's şubesi mahalleli tarafından protesto ediliyor.

Yaklaşık 2 aydır her gün şubenin önünde toplanan vatandaşlar "Mahallemde siyonist istemiyorum" yazılı pankart açıp, boykot çağrılarını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı dün Üsküdar'da mahalle sakinlerinin McDonald's protestosu devam ediyor” haberini servis ederek, eyleme destek verdi.

Ne güzel.

Bunu görünce aklıma, geçtiğimiz aylarda Sincan’da açılan McDonald's şubesi geldi.

Hem de Sincan Belediyesi tarafından yaptırılan ve Başkan Murat Ercan’ın “vizyon projem” diye takdim ettiği ARASTA AVM’nin köşe başında bugün McDonald’s şubesi bulunuyor.

Üsküdarlı vatandaşlarımızı ve AA’yı duyarlılıklarından ötürü canı gönülden kutlarken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ı bu büyük düşüncesizliğinden dolayı şiddetle kınıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR