Feyzullah Doğru

Feyzullah Doğru

Siyaseti bırak Türkiye’ye sahip çık!

Siyaseti bırak Türkiye’ye sahip çık!

 

Bu Milletin üzerine yüzyıllardır sayısız tuzak kuruluyor. Sayısız badireler atlatan bu kutlu davanın yolcuları hiçbir şekilde durdurulamadı. Hiçbir ülke bu Milletin kaderini tayin edemez. Yaşadığımız dönem itibariyle büyük bir değişimin içerisindeyiz. Türkiye’yi teslim alıp, diz çöktürmek ve sindirmek için saldırıların ardı arkası kesilmiyor.

Buradan açık açık söylüyorum, FETÖ’sü, PKK'sı, PYD'si, DEAŞ'ı, DHKP-C'si ve arkasındaki kaç devlet olursa olsun Anadolu’nun yiğit evlatlarının dirayetini ve mücadelesini kıramayacaksınız.

Kahpece planladığınız terör saldırıları, her türlü saldırılar planlarsanız planlayın bu Milleti asla korkutamayacaksınız. Neden mi? İşte cevabı..

Bu Milletin tarihine dönüp şöyle bakacak olursak, Türk olmak övünülecek bir cümledir. Nedenini soracak olursanız, bu millet 16 tane Türk devleti kurdu, 15 tanesi yıkıldı. Bir milyon Türk devleti kurulsa ve bir milyonu da yıkılsa yine bir Türk çıkıp mutlaka bayrağı düştüğü yerden kaldıracaktır. Bu Millete tuzak üstüne tuzak kuranlar şunu bilsin ki, kurt kışı atlatır ama yediği ayazı asla unutmaz.

Kimse yılgınlığa düşüp kederlenmesin. Her türlü kaos senaryolarının havada uçuştuğu şu dönemde toplum psikolojik olarak çökertilmek istenmekte. Bir kışkırtmanın ardından isyan çıkar mı beklentisi içinde el avuç ovuşturanların olduğunu biliyoruz. Türkiye’yi parçalamak için akbabalar dört gözle bekliyor ama bunu asla uygulayamayacaklar.

Anadolu topraklarının cevher ve mayasından bihaber olanlar, bu ülkeyi bölme hayalinin hipnozu içerisinde yaşamaya devam ediyor. Tarihin hiçbir döneminde bu tür kalleşliklerle yenilmedik, asla pes etmedik ve teslim olmadık. Dünyayı titreten bir neslin torunları bunlara mı boyun eğecek!

Onlar hiç durmayacak her zaman saldıracak. Türkiye’yi diz çöktürene kadar nefes bile almadan her yolu deneyecekler. Biz bu vatanın her karış toprağı için canımızı seve seve veririz. Hüseyin Nihal Atsız’ın “Kahramanların ölümü” isimli şiirinde dediği gibi “İnsan büyür beşikte mezarda yatmak için. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak İçin...” Türkiye’nin altını oymaya çalışan diz çöktürmeye çalışanlara bunu da hatırlatmak isterim.

Hedef ne laikler ne dindarlar, Ne sağcılar Ne de solcular tüm fitne yuvaları Türkiye’yi hedef aldı! Siyaseti bırak ülkene sahip çık!

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR