Furkan Cansever

Furkan Cansever

Soykırım

Soykırım

İnsanlık tarihinde birçok kez soykırım yaşanmış, zalim kavimler kadın, çocuk, yaşlı demeden insanları ırk, din, mezhep, ten rengi gibi sebeplerden dolayı yok etmeye çalışmıştır. Tarih sayfalarında Avrupalı milletler tarafından uygulanan soykırım uzun uzadıya anlatılmaktadır. Bu soykırımlardan Yahudiler de nasibini almıştır. Alman Nazileri tarafından, medeniyet ve insan haklarının beşiği olarak adlandırılan Avrupa’nın göbeğinde soykırıma uğrayan bu millet ne yazık ki tarihte yaşadıklarından hiç ders almamış, başlarına geleni çabuk unutmuştur. Yurtlarından edilen, kadın, çocuk, yaşlı demeden katledilen Yahudiler ne yazık ki 21. Yüzyılda tüm Dünya’nın gözü önünde yeni bir soykırım yapmaktadır.

Hamas’ın saldırılarını bahane göstererek adeta açık hava hapishanesi olan Gazze’ye tonlarca bomba yağdıran İsrail Devleti, sivil ayrımı gözetmeksizin, hastane, cami gibi mekanlar gözetmeksizin saldırılarına devam etmektedir. Bu saldırılarda eli silah tutan Filistinlilerden çok sivil halk zarar görmektedir. Türkiye Cumhuriyeti veya herhangi bir müslüman toplumda meydana gelen en ufak olayda bile insan haklarından bahseden Avrupalılar ve Amerika, İsrail’e bırakın tek kelam etmeyi, bir de üzerine destek vermektedir.

Özellikle Avrupa medyası Hamas’ın saldırılarını bir “terör eylemi” olarak adlandırırken sık sık Yahudi kadın ve çocukların hayatını kaybettiğini belirtmektedir. Ancak İsrail Devleti’nin saldırıları bir “operasyon” olarak lanse edilmektedir. Her iki tarafta kadın ve çocuk öldürüyorsa bu bir terör eylemidir. İkiyüzlülük yapmanın, Müslümanlar hayatını kaybedince üç maymunu oynamanın kimseye bir faydası olmayacaktır. Nitekim Avrupalılar bunu senelerdir çok iyi yapmaktadır. Ancak bilinmelidir ki tarih her olayı kayıt altına almaktadır. Gün geldiğinde hesabı sorulacaktır.

Bildiğimiz üzere İsrail Devleti eli silahlı teröristler tarafından kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana da hiçbir özelliğini kaybetmemiştir. İsrail hala bir terör devletidir. Süslü Avrupalıların, veya eli kanlı Amerika Devleti’nin İsrail’i şirin gösterme çabaları bir fayda göstermeyecektir.

Kurulmak istenen Büyük İsrail’in karşısında dört bin yıllık Türk Devlet geleneği vardır. Dünya’ya Yahudi sermayesi, İngiliz aklı ve Amerikan askeri yön veremeyecektir. Tarih tekerrürden ibarettir. Zalimlerin sonu hüsrandır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
SON YAZILAR