Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

TAHRİKLERE DİKKAT!

TAHRİKLERE DİKKAT!



  İstanbul'da 39 kişinin yaşamını kaybettiği üzücü terör saldırısının ardından bir kez daha teröre, teröriste, maşalara, üst aklılara lanet okuduk.

  Çünkü açık şekilde biliniyor ki bu saldırılar bizi bölmeye ve ülkemizde kaos çıkarmaya yönelik eylemler. Saldırının yılbaşında yapılması da ayrı bir mesaj taşıyor. Bizim gözümüzü korkutmaya çalışsalar da bu millet asla diz çökmeyecek. Biz biliyoruz ki her devrin maşaları, hainleri olmuştur. Bu eli kanlı çetelerinin de diğerlerinden hiçbir farkı yoktur.

  Şu önemli zamanlarda asla teröre ve teröriste pirim vermemeli, onların ekmeğine yağ sürmemeliyiz. Gördüğüm kadarıyla özellikle sosyal medyada epey bir provokasyon yapılıyor!

  Adeta çılgına dönmüş kişiler, algı yönetimi ile terör ateşini, kaosu iyice körüklemenin peşinde. İnanın çokça anlamsız boş tartışmalar yaşanıyor. Saldırının gece kulübüne yapılmasıyla muhafazakar kişilerin sözde "sevindiği" iddia ediliyor. Yılbaşının kutlanmaması için vatandaşlara uyarıda bulunan bazı medya organları açıktan hedef alınıyor.

  Sayın arkadaşlar lütfen kendinize gelin. Sizin nasıl aklınız alıyor bir Müslüman'ın bu tür şeylere sevinebileceğine! Maide suresinin 32. ayetinde "Kim bir canı, başka bir cana ya da yeryüzünde fesat çıkarmasına karşılık olmaksızın öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur" demez mi?

 

  Birkaç kendini bilmez yüzünden masum insanları suçlamak kime yakışır. Birisi hata yaptı diye herkes mi o suçu işlemiş sayılır. Bu öfkeniz neden sevgili arkadaşlar. Sizi sükunete davet ediyorum.

 

  Bizler birbirimize girerek inanın ki kazançlı çıkamayız. Ancak kazandığımızı sanarız.  Onun için yapmayın etmeyin aklınızı başınıza alın. Tahriklere gelmeyin.

 

  Hainler boş durmuyor gördüğünüz üzere. Onun için bizim birlik ve beraberliği sağlamamız gerekiyor.

 

  Şimdi siyasi söylemleri ,ideolojileri bir kenara bırakın. Savaşmayın, birbirinize gül uzatın. İki laf cambazlığı yapacağım diye masum insanların kalplerini kırmayın. Lütfen sayın arkadaşlar lütfen.

 

 İnanın böylelikle bir yere varamayız. "Onlar yaptı biz daha fazlasını yapalım" anlayışını bir kenara bırakın. Teröristlerin kurduğu tuzağa düşmeyelim. Kötülük dünyaya hakim olmaya çalışsa da siz tek kişide olsanız mücadelenizi verin. Bakın görün ki kazanan siz olacaksınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR