Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Taş fırın erkeğine tosladılar

Taş fırın erkeğine tosladılar

Sosyal medyanın haşin gençleri yaptıkları hata yüzünden kendi sayfalarında caps oldular. Öyle ki kendi çaplarında ortam kurup, şantajla sosyal medya hesapları çalma işine girmişlerdi. Ben yıllar öncesinden bu olayı bildiğim için en kısa zamanda patlak vereceğini de belirtmiştim. Sosyal medyayı hızlı kullanan biri olarak söylüyorum ki bu oluşumun içerisine adam topladıkları zamanlara kadar birebir şahit oldum. Ama yaptıkları son derece yanlıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bey'in "girişimci olun herkes memur olacak değil" cümlesini yanlış anlayan bir tayfadan söz ediyoruz neticede. Neyse ki olay bir anda hazin bir sonla, sonlandı. Bu örgüt, Tamer Karadağlı'nın instagram hesabını çalmak isteyip ve şantajla tehdit ettiği öğrenilmişti. Olaya siber suçlar girince, fenomen gençler dehliz çukuruna atıldı. İyi bir örnek olmalı, sonuçta sosyal medyadan verim almadan kullanan bir toplumun nesli yetişiyor.

BU OLAYDAN EN KÂRLI ÇAĞRI TANER ÇIKTI

Tüm bu şantaj ve hesap çalma işlerinde ismi geçen fenomen Çağrı Taner hakkında herkes dalga geçmişti. Ki durumun yanlış anlaşıldığını ayrıca Çağrı'nın aldığı reklamlardan saat ve ayakkabı koleksiyonu oluşturabilecek kadar keyifli olduğu görüldü. Yani adres yanlıştı...

KİTAP OKUMA SAATİ

Bazı okullarda kitap okuma saatinin olmadığını gördüm ve bu duruma çok üzüldüm. Çocuklarımızı yetiştirmeye ve eğitiminin devamını getirmesi için gerekli adımların atıldığı şu zamanlarda böyle bir saatin  neden ayrılmadığı konusunda okullardan mesajlar bekliyorum. Kitap okuma boş zaman aktivitesi değildir ayrıca, kitap okumak için zamana ve saate dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR