Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

TERÖR YİNE HORTLADI

TERÖR YİNE HORTLADI



Tam Türkiye normalleşmeye girdi diyorduk ki yine kahpe bir terör eylemiyle sarsıldık. Yine canımız yandı. Güneydoğu'dan gelen şehit haberleri yetmezmiş gibi İstanbul Atatürk Havaalanı'nda önceki gün gerçekleştirilen terör saldırısıyla bir kez daha teröre lanet ederek, karalar bağladık.
***
Dünyanın en güvenli 5 havaalanı arasına giren Atatürk Havaalanı'ndaki bu hain saldırıda 36 vatandaşımızı kaybettik. 147 vatandaşımız ise olaydan yaralı olarak kurtuldu.  Temennimiz ölü sayısının artmaması ve yaralılarımızın biran önce sağlığına kavuşması.

***

Biraz eskiyi de hatırlarsak bu kahpe saldırı 5 Haziran 2015'ten bu yana gerçekleştirilen 11'inci terör saldırısıydı. Türkiye bu saldırılarla adeta kan gölüne döndü.

***

Anlayacağınız terör yine hortladı. Yaşananlara da bakılırsa bu terör bitmeyecek gibi görülüyor. Terörün sadece Türkiye'nin sorunu olmadığı da bu noktada bilinmesi gerekiyor. Çünkü dünyanın dört bir yanında terör eylemi gerçekleştiriliyor.

***

Şu da akıllardan çıkarılmaması gerekiyor ki hainler uyumuyor. Sürekli pusu da bekliyor.

***

Buradan güvenlik zafiyeti var mı yok mu tartışmasına girmek istemiyorum ama bu noktalara gelmeden yılanın başı ezilmeli. Yoksa güvenlik güçlerimiz hangi önlemi alırsa alsın illaki terör eylemi olacaktır. Teröristleri kökten temizlemeden bu hain eylemlere son vermek zor gibi görünüyor.

***

Biz istediğimiz kadar güvenlik önlemlerini artıralım istediğimiz kadar silah, top, tüfek yığalım yine hain yapacağını yapıyor. Onun için ben o zehirli otları kökten koparmaktan yanayım. Geçici önlemler sadece bize ya da dünyaya sadece vakit kazandırır.

***

Dünyanın ve ülkemizin terör kıskacından kurtulmak için radikal fikirler artık hayata geçirilmeli. Aksi takdirde önümüzdeki günlerde de başka bir patlamaya şahit olabiliriz.

***

Artık daha fazla insan terör yüzünden ölmeden buna bir "dur" demenin vakti geldi de geçiyor. Geleceği inş

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR