Alperen Aydın

Alperen Aydın

Yanardağı Söndürmek Lazım

Yanardağı Söndürmek Lazım

Biliyorsunuz Türkiye’de yanardağlar var. Türkiye’deki yanardağlar normalde aktif değil. Yani zararsız.
Fakat bu sıralar bir Yanardağ var ki çok yanlış patlıyor. Merak ettiyseniz adını söyleyeyim “Merdan”.
Bu Yanardağ'ı söndürmek lazım. Sebebine gelecek olursak...

Bu Merdan Yanardağ demiş ki:

“İmralı’ya baktığımız zaman, 70 yaşını geçmiş bir Abdullah Öcalan ve kabul etmek gerekir ki çok uzun süredir, 25 yıldır kesintisiz hapiste ve tecritte olan bir kişiden söz ediyorum.

Türkiye’de en uzun süre yatan siyasi mahkumdur. Normal infaz yasaları geçerli olsa aslında serbest bırakılması gerekiyor, ev hapsi vs. Abdullah Öcalan’a uygulanan tecritin hukukta hiçbir yeri yoktur.

Kaldırılması lazım. Biz görmüyoruz, duymuyoruz, tartışamıyoruz. O izliyor mu izlemiyor mu bilmiyoruz.
Ama orada elinde rehin olarak tutmuşsun, adamla pazarlık yapıyorsun. Onun üzerinden tehdit savuruyorsun. Ailesiyle bile görüşemiyor, avukatlarıyla görüşemiyor. Böyle bir infaz düzeni olabilir mi?

Abdullah Öcalan hafife alınacak birisi değil. Neredeyse cezaevinde filozof oldu çünkü okumaktan başka bir şey yapmıyor. Siyaseti doğru okuyan, doğru göre, doğru çözümleyen son derece zeki birisidir.”

Yanardağ! Yaşın var bilirsin. Şehit Muhsin Başkan özgür kalmasını istediğin apoya: “Bu apo ne Kürt ne de Türk’tür. Nesebi gayri sahih it oğlu ittir!” demişti.

Şimdi.. Sen o bebek katiline o kadar şehit ailesinden utanmadan özgürlük talep ediyorsun. Yanardağ, senin yerin Anadolu değil, çok muhabbet besliyorsan İmralı’ya taşınabilirsin.

Başka Yanardağ veya Kandil Dağı heveslisi varsa peşinen söyleyelim.

Bebek katili abdullah öcalana Alperenler olarak yıllardır idam istediğimizi herkes bilir. Bunun için imza kampanyaları düzenledik, yürüyüşler yaptık, her bulduğumuz fırsatta bunu dile getirdik. Yüzlerce masum insanın şehit edilmesinden mesul olan bu katil terörist başının yaşaması bizim için eziyettir. Bunu daha önceleri de “Son Kalenin Burcundan” kitabımın “Öcalandan Öç Almak!” başlıklı yazısında açıkça ifade etmiştim. aponun tek bir nefes almasına dahi rızamız yoktur.

Biz bu teröristbaşı için idam isterken bir bakıyoruz ki demokrasi havarisi kesilen kesimlerden bebek katili öcalanın hapisten çıkması için garip garip sesler çıkıyor.

öcalanın kurmuş olduğu terör örgütü PKK’nın katletmesiyle sivil-asker bugüne kadar yüzlerce şehit verdik. Bu şehit ailelerinden utanmayacak kadar demokratikseniz sizin demokrasi anlayışınız sizinle beraber yerin dibine batsın.

apo için özgürlük isteyenlerin bizim nazarımızda hiçbir değeri yoktur. Bir şehit anasının gözündeki tek damla göz yaşının, bir şehidimizin o mübarek tırnağının değeriyle kıyas bile edilemezsiniz.

Dilerim Allah'tan şehit çocuklarının âhları bir ömür yakanızdan düşmez.

Biz öcalandan öç almak için bekliyor, idam talebimizi bu vesileyle bir kere daha ilan ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR