Furkan Cansever

Furkan Cansever

Besle Kargayı Oysun Gözünü

Besle Kargayı Oysun Gözünü

Fransa’nın başkenti Paris geçtiğimiz günlerde terör olaylarına sahne oldu. PKK’lı teröristler ortalığı yakıp yıktı. Sözde medeniyetin beşiği! olan Avrupa’da bütün barbarlıklarını gösterdiler. Tabi biz bu barbarları çok yakından tanıdığımız için daha öncesinde böyle olayları ülkemiz de yaşadık ve medeniyetin beşiği! Avrupa’dan her hangi bir destek görmedik. Aksine Avrupalı devletler “Barış gücü” olarak adlandırdıkları bu bebek katillerine para ve silah yardımında bulundu.

Bugün geldiğimiz noktada Fransa Devleti ve halkı, Türk milletine karşı destekledikleri terör örgütünün gerçek yüzünü görmüş oldu. Onların birer barış gücü olmadığı, bebek katili ve barbar oldukları yeterince açıktı. Her zaman ki gibi olaylara fransız yaklaşmışlar ve görmek istedikleri gibi görmüşlerdi zaten..

Ayrıca ülkemizde sürekli ana dil de eğitim isteyen ve bunu toplumun tamamına mâl etmeye çalışan terör örgütü mensuplarının izlediğimiz videolar da Avrupa’da bile Türkçe konuştukları görülmektedir.

Şanlı ordumuzun yaptığı her harekatta Avrupa’nın meydanların da eylem yapan terörist sempatizanlarına bundan sonra da müsaade edilecek midir? Aynı destek sağlanacak mıdır? Teröristlerin oluşturmaya çalıştığı kamuoyunu gündemlerinde tutacaklar mıdır?
Bunları şimdilik bilmiyoruz ama bildiğimiz bir gerçek var o da Avrupa’nın, desteklediği terör örgütlerinden daha çok zarar göreceği.

Salih Mirzabeyoğlu’nun da dediği gibi;
“ Ve tutuşturduğu yangını uzaktan seyreden emperyalist dünya ile birlikte görecektir ki, Rusya’yı Rusya’da, Fransa’yı Fransa’da vuran acımasız terör, İngiltere’yi İngiltere’de, Amerika’yı Amerika’da vuracaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
SON YAZILAR