Vahit Aldı

Vahit Aldı

Bu işte bir tezatlık var

Bu işte bir tezatlık var

Hem seçim öncesi hem de seçimden sonra yaptığı konuşmalar ile gündemde kalan Mansur Yavaş yine kendi söyledikleri ile çelişti.

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gidiyor. Meral Akşener'in talebi üzerine Millet İttifakının seçimi kazanması haline Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlarının cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev yapacaklar.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş her konuda olduğu gibi yine kendi sözleriyle ters düştü. Siyasi kimliği ortaya çıkarmaması ile gönüllere taht kuran Mansur Yavaş’ın safını belli etmesi vatandaşlar tarafından üzüntü ve tepkiyle karşılandı.

Mansur Yavaş’ın daha önce bir televizyon kanalında söyle cümleler yeniden kendisine hatırlatıldı. Videoda “Ben kamu görevlisiyim. Kamu görevlisi olarak bir görevim var il il siyaset dolaşıp siyaset yapmak değil, oturup Ankaralıyı nasıl zengin ederim Ankaralıyı şikayetlerinden sorunlarından nasıl kurtarabilirim sadece kafam bunlarla meşgul olmak zorunda” dediği gözlemlenirken, kendisiyle çeliştiği bir kez daha hatırlatıldı.

Parti üstü başkan olarak tanınan Mansur Yavaş’ı, siyasi kimliği ile değil kişiliği ile sevdiklerini söyleyen vatandaşlar, “Ankara’da aman aman bir projesi olmasa da o bizim başkanımızdı. Kendimizden görüyorduk. Çantacı değildi içimizden biriydi” diye sitem ettiler.

Seçildiği günden bu yana belediye kurumlarının hiçbir alanında fotoğrafını dahi istemeyen Mansur Yavaş’ın bir anda tabiri caizse Çamoluk Otomotiv gibi siyasete girmesi halkta yankı uyandırırken, Büyükşehir Belediyesi’nin işleyişinin aksaması korkusu bir hayli merak konusu oldu.

Muhalefet iktidara geldiği takdirde Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak. Boş kalan Büyükşehir Belediyesi koltuğunun yeni sahibi şimdiden dört gözle bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR