Soner Cengiz

Soner Cengiz

Derbi

Derbi

 

       Beşiktaş Galatasaray maçı seyir zevki veren bir maç oldu. Ancak saha içinde Beşiktaşlı sporcuları çok iyi niyetli görmedim

      Caner’in yaptıkları sportmenliğe yakışmayan hareketler.Her pozisyona her karara itiraz etmek hakeme el kol hareketleri, agrasif tavırlar ,emin olun bir kişinin agresifliği diğerlerine de yansıyor.

      Olcay Şahan kendini yere atıyor tek bir hamle yok ama pozisyonu görmeseniz ayağı kırıldı zannedersiniz.

      Cenk kendini yere atmasa belki daha çok pozisyonun içinde olacak maalesef ilk yarı Beşiktaş’ın sinir ve stresini izledik, ikinci yarı herhalde birileri Şenol hocayı uyardı da bu hareketlerden biraz uzaklaşıp futbol oynamaya başladılar.

     Bu sefer de muslera’nın yavaş hareketleri seyirciyi kızdırmaya yetti. geçen hafta söylemiştim Galatasaray’ın üstüne akıllı giden her takım pozisyon ve gol bulur diye .Dediğim gibi oldu Beşiktaş beş dakikada iki gol attı ,muslera gününde olmasa üçüncü golde olabilirdi.

     Şenol hoca maça iyi kadroyla çıkmadı ama değişikliklerle bir puanı Beşiktaş’ın hanesine yazdırdı.

     Hakem genel de maçı iyi yönetti, fakat kartlar konusunda Beşiktaş’a cimri Galatasaray’a daha bonkördü, aldatmaya yönelik hareketlere kart göstermesi gerekirdi. Maçın kaderine çok etki edecek hatası olmadı, stad da iki takımın seyircinin olması da sevindiriciydi ezeli rekabet dostca bitti darısı diğer derbilere .

     Fenerbahçe kazandı fakat yine seyircisi stat da yoktu, Fenerbahçe de oynayan futbolcu boş stadı görünce morali bozuk çıkar maça iyi motive olamaz. Bir an önce seyirciyi stada çekmek için herkes elinden geleni yapmalıdır. çünkü takımların ve sporcuların besin kaynağı seyircinin alkışı ve desteğidir.

      Televizyondan maçı izleyen Fenerbahçeli taraftarlar eminim yine futboldan memnun değillerdir. Çünkü Fenerbahçe Fenerbahçe gibi oynamıyor biran önce özüne dönmelidir, seyirci için sadece yenmek yetmiyor zevkli ve güzel futbol seyretmek istiyor .

      Ligin iyi futbol oynayan iki takımı Başakşehir ve Osmanlıspor 2-2   berabere kaldı benim favorim Başakşehir di, fakat Osmanlısporu da yabana atmamak lazım, tebrikler başakşehir  ve tebrikler osmanlıspor’a 

      Trabzonspor önemli bir galibiyet aldı çünkü bu sezon iyi bir Konyaspor var özellikle kendi evinde seyircisiyle bütünleşmiş bir Konya çok can yakar.  

      Gençlerbirliği de sezona iyi başladı ve iyi gidiyor.Bir Ankara’lı olarak daha iyisini bekliyoruz. Gençlerbirliği, Osmanlıspor ve tabi ki Ankara’lının gerçek takımı olan Ankaragücü’nüde süper ligde görmek istiyoruz .

       Bursaspor her zaman beğendiğim zevkle izlediğim takım Bursaspor. Taraftarıylada takdir ettiğim takım Bursaspor dört büyüklerin belalısı özellikle kendi evinde muhteşem seyircisiyle birleşince seyretmemek elde değil.

     Bursa spora da seyircisine de büyük bir alkış Türk sporu adına bunu hakkediyorlar.

    Güzelliklerin devam etmesi dileğiyle tüm takımlarımıza başarılar.      

    Sağlıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR