İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

EURO 2024’de rakiplerimiz

EURO 2024’de rakiplerimiz

Bugünkü yazımda Milli Takım’ımızın EURO 2024 grubu rakiplerini değerlendireceğim.

Milli Takım’ımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki rakipleri belli oldu. Daha doğrusu ikisi belli. Üçüncü gelece takım ise play-offlardan gelecek. Play-offlardan gelecek takımlar arasında en zorlu takım Yunanistan olarak göze çarpıyor. Grubumuza gelirsek; her şeyin ayan beyan ortada olduğu bir grup olduğunu düşünüyorum.

Portekiz, liderliği alır. Biz de Çeklerle eğer gelmeleri durumunda da Yunanistan’la ikincilik savaşı veririz. Milli Takım’ımız Vincenzo Montella ile iyi bir hava yakaladı. En azından sahada ne oynadığımız belli. Forvetsiz bir oyun oynuyoruz. Montella, elindeki kadroya göre gayet mantıklı bir ürün sahaya sunuyor. Bu doğruluda bakarsak Avrupa Şampiyonası’nda en azından gruptan çıkmak adına şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.

Çeklerden de adı geçen Yunanlardan da kadromuz kat be kat kaliteli. Ancak hedefimiz gruptan çıkmak mı olmalı? Bunu pek bilemiyorum. Bizim artık eşik atlamamız gerektiği kanaatindeyim. EURO 2008’de çeyrek final oynadık… Peki ya sonra? Gittiğimiz turnuvalarda da pek bir başarı gösteremedik. Montalla öncülüğünde, Montella’nın futbol aklıyla bu başarısızlık silsilesini de kıracağımızı umuyorum. Turnuvaya kadar hazır olması elzem olan oyuncular var. Enes Ünal… Oyunumuza çok şey katacağını düşünüyorum. Hele ki Montella görmüş bir Enes Ünal… Kesinlikle bizim için çok önemli bir oyuncu olacağı kanaatindeyim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR