Alperen Aydın

Alperen Aydın

Gazze Cephesinden Ümmete -3

Gazze Cephesinden Ümmete -3

Gazze cephesinde işgalci İsrail terör devletine karşı direniş gösteren İzzeddin El Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde yeni bir ses kaydı yayınladı. Bu kaydın Türkçe çevirisini okuyucularımız için metin hâlinde bir araya getirdik sizlere sunuyoruz...

Bismillahirrahmanirrahim. Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamdolsun. Mücahidlerin destekçisi ve müstekbirlerin aşağılayıcısı.

Onları siz öldürmediniz fakat Allah öldürdü. Attığın zaman da sen atmadın Allah attı. (Enfal-17)
Salat ve selam mücahit Peygamberimiz üzerine ailesine, ashabına, cihad edenlere olsun. Ey büyük, cihatçı, sabırlı, aziz soyumuzun oğulları! O, insanlığın en aşağı ve pisiyle savaşan, gururlu ve sabırlı savaşçı! Ey dünyanın tüm özgür insanları! Allah’ın selamı rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
36.güne giriyoruz Aksa tufanında! 7 Ekim’de Siyonist varlığın ve onun barbar ordusunun burnunu sürtmeyle başlayan olay Nazi işgalcilerinin korkunç suçlarıyla silinmeyecek ölümsüz bir tarihi destana tanık olan, beş haftadır binlerce çocuğun kanını dökerek utancını ve yankılanan yenilgisini silmeye gidermeye çalışan ve binlerce masum kadın ve hastanelerin, okulların camilerin, kiliselerin ve sivillerini evleri bombalıyor.

Bugün Gazze’de karada yaşananlar, Siyonist askeri kara saldırganlığı, yüzbinlerce ton patlayıcıyla donatılmış acımasız Amerikan Siyonist askeri makinesi, sivil-asker ayrımı yapmayan savaş uçaklarıyla her türlü barbarca bombardımanıyla yüz metre önünü yavaş yavaş ezip yok ediyor. Belki de tanklarına sığınan Siyonist askerlerin yaşadığı dehşet durumunu örtbas etmeye çalışıyor. Daha sonra tanklar yıkımın üzerine doğru ilerliyor. Ancak karşılaştığı şiddetli direniş için ve şiddetli çatışmalar onu geri çekilmeye ve ilerleme yollarını değiştirmeye zorluyor. Mücahitler yerin altından ve üstünden düşmana çıkıyorlar. Ve ilerlediği her santimde molozların altından tanklarını zırhlı araçlarını, buldozerlerini yok ediyorlar. Askerlerinin saldırı yolu üzerindeki müstahkem yerlerini ve toplanma alanlarında düşman askerlerinin sığındığı yerleri yıkıyorlar.

Bu, bölgedeki en ‘’güçlü gücü’’ korkutan ve dehşete düşüren eşsiz bir direniş ve ona ağır bedeller ödetiyor. Düşmanın dünyanın gözü önünde yaptığı çocukları, kadınları, sivilleri katletmekten, hastaneleri ve tesisleri bombalamaya kadar uzanan korkunç katliamları, düşmanın bu savaşta elde ettiği kazanımdır.

Ey halkımızın ve milletimizin kahramanları, dünyada bizi dinleyen herkes, masumların kanıyla kazanılmış iç zaferlerin resmini çağrıştırarak, bu konuda Allah’ın yardımıyla ilan ediyoruz ki: Şu ana kadar 166’tan fazla Siyonist askeri aracın tamamen ya da kısmen imha edildiğini kesin olarak doğruladık.

Düşmanın kara saldırısı başlamasından bu yana bunlardan 25’ten fazla aracın son 48 saat içinde imha edildiğini belirtiyoruz. Mücahidler ayrıca yıkılan binalarda saklanan güçlere karşı da pusu kurdu.

Hedeflenen yerler, yanmış topraklar, Füzeler ve anti-personel cihazlarla yaya birliklerin toplanma alanlarını hedef alıyorlar. Bubi tuzakları, dronlar, roketler ve havan toplarıyla Mücahitlerimiz hala savaşta düşman askerlerini ve araçlarını pusuda bekliyorlar. Her saat başı saldırıyorlar.

Gazze’nin işgalci düşman askerleriyle mücadelenin arenası olacağını teyit ediyoruz. Gazze’yi iyi tanıyan işgal, asla huzura kavuşmayacak! Allah’ın izniyle bir gün veya bir saat rahat olmayacak! Aksine Allah’ın yardımıyla ve gücüyle çok büyük ve beklenmedik bedeller ödeyecektir!

Ey büyük milletimizin evlatları, düşmanın işlediği menfur suçlar için bizim ve halkımızın yaşadığı acı dünya karşısında bu hayal kırıklığı ve saldırışlar karşısında sizinle süslenmiş olan gurur ve onurun gerçekliğini hiçbir şey örtbas edemez!

Siz hala hak üzerinde duran, düşmana karşı açıkça görünen destansı bir topluluksunuz. Sizleri Allah, en iyi savunma için Aşkelon’un kıyıları ve çevresindeki topraklarda konuşlandırdı. Siz Allah’ın düşmanlarına karşı savaşan ve cihadın bayrağını taşıyanlar, peygamberleri öldüren maymunlar ve domuzları öldürdünüz! Rabbinize güvenin sizi asla terk etmeyecektir! Zafer sabır ile birlikte gelir ve mücahitlerimiz ile milletimizin yaptığı büyük fedakarlıklar, yakında Allah’ın yardımıyla gelem kudretli ve onurlu bir zaferin habercisidir.

Allah ise emrinde galiptir (dilediği her şeyi yapar) Fakat insanların çoğu bilmezler. (Yusuf -21)
BU BİR ZAFER VEYA ŞEHADET CİHADIDIR! Allah’ıselamı üzerinize olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR