Samet CAN

Samet CAN

İçerdeki hainler

İçerdeki hainler

“Hain içerden olunca, kapı kilit tutmaz oğul. Halkın içinde bozgunculuk yapan haindir oğul.”

-Dede Korkut

Geçenlerde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 9 kahraman askerimiz şehit oldu. Kahramanlarımızın ruhu şad, mekânı cennet olsun. Yiğit Mehmetçiklerimizin aileleri başta olmak üzere bütün milletimizin başı sağ olsun.

Dağlarda Mehmetçiklerimizi şehit edenlerin kravatlı savunucuları mecliste bu milletin vergileriyle maaş almaya, terör örgütünün meclisteki izdüşümü olan parti ise hazine yardımı almaya devam ediyor. Dünyanın herhangi bir ülkesinde bunun benzerini dahi bulmanın imkânı yokken bu millet çocuklarının katilini kendi vergileriyle beslemeye mahkûm ediliyor. Bu hainlerin partilerinin ismi sürekli değişiyor ancak bu millete ihanet etmeye bir şekilde devam ediyorlar. Bu hainlerin ihanetine göz yumanlar yahut üç beş oy alabilmek için bunlara çanak tutanlar en az bu hainler kadar suçlu ve sorumludur.

Daha vahim olan ise bölücü terör örgütünün sempatizanlarının devletin her köşesine sızmış olması. Yaralanan askerlerimizin isminin dahası fotoğraflarının sızdırılması terör örgütünün sempatizanlarının sadece mecliste değil hastanelerde de bulunduğunun en büyük kanıtı. Doktor, hemşire kılığındaki bu hainler kaç kahraman askerimizin şehadetine yahut kalıcı hasarlar almasına sebep oldu? Bu hainlerin kurumlarımızdan temizlenmesi için ne gibi adımlar atıldı? Kahramanlarımızı sadece dağda değil hastanelerde dahi bu hainlerden korumamız gerekiyor…

Hainler sadece dağda değil Ankara’nın göbeğinde, hastanelerin içinde, devlet kurumlarının kılcal damarlarında da Türk milletine ihanet ediyor. Kahraman askerlerimiz dağlarda yiğitçe bu teröristlerle mücadele ediyor ancak terörle etkili mücadele etmek için sadece dağdaki mücadele yeterli değil. Sosyal hayatın her alanında, siyaset meydanında hatta en mahrem devlet kurumlarında dahi detaylı bir temizlik şart. Dağdaki teröristlerin şehit edemediği askerlerimizi şehirdeki teröristlerin ellerine teslim etmemek için sadece dağdaki teröristlerle değil şehirdekilerle de etkili bir şekilde mücadele etmemiz gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
SON YAZILAR