Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Mazlumlar

Mazlumlar

Türkiye ve dünya pandemiden sonra ekonomik, siyasi arayışlara çözüm aramaya başladılar.
Süper devletlerin, batının, her çözüm bende diyenlerin, krizlere girmesi.

Sömürüler, savaşlar işleri daha da zorlaştırmaya başladı. Geçmişi ile köklü kültürlere, büyük imparatorluklara, geçmişte dünya dengelerinde oyun kurucusu çözücüsü yıkıldıktan sonra hedefleri sadece sömürüye dayanıklı devletler çözüm gibi çare gibi konulara kör, sağır, ilgisiz, sömürülerinin keyfinin devam etmeyeceğini düşünemediler. İnsan yerine koymadıkları rengine ve inançlarıyla uğraşan yaşam haklarını köleliğe göre düzenleyen sömürü tezgahlarının sahipleri bir gün kunta kintelerin hop ne oluyor. Her türlü zenginliğimizi aldınız, aç açık çaresiz bıraktınız, dilimizi, dinimizi, insanlığımızı, kültürümüzü yok ettiniz. Sonra da rengimizden dolayı alay ederken köksüzler köleler vs. alay ederken yıkıcı ağır zulmünüz altında yok olurken dip dalgadan atalarımızın dostları kültür ve inanç birliğimizin kardeşlerimizin. Gönülden samimi candan ellerini uzatmaları silkinmemize kendimize gelmemize, dirilişimize sebep oluyor.

Milyonlarca mücahidini kaybeden Ömer Muhtar bu topraklarda unutulmadı. Köklerinden koparmaya çalıştıkça kendilerinin varoluşu dirilişi gündeme geldi.

Atalarımın dostları, imparatorlukların torunlarının dünya mesajı Dünya beşten büyüktür, uyarı dalgası silkinmemize kendimize gelmemize sebep oldu. Hep öldüren, sömüren Avrupalılar siyah adamdan yeter yeter ben de insanım yaşamak istiyorum ben kimim nereden geldim köklerim, değerlerim, zenginliklerimizi soyanların sömürü ve zulmüne hayır seslerimiz tek tek başladı yayıldıkça yayılıyor.
Sömürüye emperyalist zulme karşı yaşamaya var olmaya gayretimiz ve sesimiz her geçen gün artmakta özgürlük ve ayağa kalkma mücadelemiz Allah’ın yardımı, Osmanlı torunlarının müslüman, Türk canların varlığı ve üstün morelleriyle yeni dünyada insanlığımızın hesaba katılması değer verilmesi dirilişimizi özgürlüğümüzün gerçekleşmesini hızlandırıyor.

Yeni dünya mazlumların da olduğu hesaba katıldığı günlerin müjdesi dalga dalga mazlum milletlerden kıtalara, dünyaya yayılmaya başlıyor. Yeni dünyada sömürüye zulme işkenceye köleliğe karşı mücadelesinde moral veren insan yerine koyan canlara minnet borcumuzla birlikte yüreklerimizde dostluklarını sıcaklıklarını yaşıyoruz. Bu en büyük moral kaynağımız.

Yeni dünya huzur, barış, insanlığın, kardeşliğinin sömürünün son sesleri olması dileğiyle gayret eden mazlumların sesleri var olma çığlıkları. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR