Alperen Aydın

Alperen Aydın

Sinan Ateş unutuldu mu?

Sinan Ateş unutuldu mu?

30 Aralık 2022’de kahbece şehit edilen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş unutuldu mu?
Hain suikast hâlâ aydınlığa kavuşturulmuş değil. Siyasi arenada ise ilk başta gür çıkan sesler günden güne cılızlaşıyor.

Son yıllarda Muhsin Yazıcıoğlu, Hasan Şimşek, Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Cengiz Akyıldız gibi neferlerini ve Medet Önlü gibi gönül bağı bulunduğu şahsiyetleri şehit vermiş ülkücü hareket, aydınlatılamayan ya da aydınlatılmayan suikastlerden dolayı günden güne yaşanan adaletsizliklere karşı tahammülünü kaybederken henüz acısı çok taze olan Sinan Ateş suikastının da aydınlatılamaması, tabiri caizse ülkücü hareketin pskolojisini ve yargıya olan güvenini derinden sarstı.

Devlet ve millet her zora düştüğünde her biri Kuvay-ı Milliye neferi kesilen Ülkücü Hareket mensuplarına yıllardır atılan “Adalet?” kazığını unutmayacağız. Ülkücüler yıllardır adalet bekliyor.

“Bu insanlık dışı suikastin siyasi sahada da takip edilmesini, seçilecek her milletvekilinin ve tüm siyasetçilerin namusuna emanet etmeyi tercih ediyoruz.” Diyen Ateş ailesinin bu talebinin karşılığını maalesef seçim sonrasında göremiyoruz.

Siyasiler üzerine düşeni yapmıyorsa, ülkücü hareketin mensupları olarak en başta bizler bu meseleyi gündemden düşürmemeliyiz. Tabi vicdanı olan herkes bu meseleyi en gür sesle dile getirmeli. Meselenin üstü kesinlikle kapatılmamalı. Bu adalet arayışı sürecinde Ateş ailesi, Yazıcıoğlu ve Önlü aileleri gibi yalnız bırakılmamalı.

Her suikastle katledilen şehidimizin arkasından edebiyatını, primini yapanlar konu adalete gelince sus pus kesiliyor.

Herkes unutsa da “Sinan Ateş İçin Adalet!” demeye devam edeceğiz. 14 yıldır “Muhsin Yazıcıoğlu İçin Adalet!”, 10 yıldır “Medet Önlü İçin Adalet!” dediğimiz gibi...

2 kızının “Baba!” feryatları kulağımızdan gitmiyor.

Dilerim Allah’tan bu çocukların babasına kıyanların da bu suikastın aydınlatılmasında kasıt ya da ihmali olanların da sağır kulaklarından Sinan Ateş'in kızlarının “Baba!” feryatları ömür boyu gitmesin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR