Celâlettin Yünel

Celâlettin Yünel

'NİMET ABLA'LARDAN MEDET UMMAYIN!

'NİMET ABLA'LARDAN MEDET UMMAYIN!

 

 

Ankara'nın her yerinde 'NİMET ABLA'LAR bugünlerde çoğaldı. Her nereye baksanız etrafınızda bir NİMET ABLA görüyorsunuz. İnsanları kendi şanslarının esiri yaparak büyük günaha çeken NİMET ABLA'nın şubeleri yılbaşı saçmalığının doruklara ulaştığı bugünlerde adeta Ankara'yı basmış durumdalar.

 

***

İnsanları piyango diye kandıran bu kumar oyununa artık bir son verilmelidir.  Geçmişe baktığımızda başına talih kuşu yerine felaket kuşu konan insanları rahatlıkla görebiliriz. Hepsi anlık bir servetin sahibi olsalar da hepsinin sonu hüsrandır. Milyonları elinde tutmayan çalışan gariban insanlar o milyonların içinde yok olup gitmişlerdir. Çünkü Hay'dan gelen Hu'ya gider. O para da o servette bugüne kadar kimseye yar olmamıştır. Haram bir servetin mutluluğu da ancak kendisi kadardır.

 

***

 

Milli Piyango denen bu büyük kumar toplumumuza yaftalanmış ve empoze edilmiş en büyük kara lekedir. Her seferinde ülkemizin İslam'ın sancaktarlığını yaptığını dile getirsek de İslamiyet'in yasaklarından bir tanesi olan bu kumarın ülkemizde nasıl millîleştirildiğini açıklamak gerçekten utanç verici. Nasıl olur da hem Müslüman ülkelerin kurtarıcısı olarak görüleceğiz hem de NİMET ABLALARLA çoğalan bu kumarı millileştirerek ülkemizde oynanmasına göz yumacağız?

 

***

 

Milli Piyango adıyla insanlarımızın kitleler halinde bulaştırıldığı bu milli günah devlet büyükleri tarafından artık bir son verilerek kaldırılmalıdır. Yoksa her talih kuşunun açtığı felaketlerin sorumlusu buna izin veren Müslüman yöneticiler olacaktır. Müslüman Müslümana zulm etmez düsturuyla hareket edersek bu zulmüde ortadan kaldırmamız gerekmektedir. Gerçekten bugüne kadar kimin başına konduysa bu talih kuşu sadece pisliğini bırakıp hem bu dünyasını hem de öte dünyasını yok etmiştir.

 

***
 

Velhasıl-ı kelam şuan her yerde boy gösteren NİMET ABLA’lalardan medet ummayın. Bu tuzağa düşerek bu harama ortak olmayın. Göz göre göre kendinizi bu ateşte yakmayın çünkü bu ateş hem bu dünyada hem de ahirette sizin karşınıza çıkacaktır. Sonuçta Hz. İbrahim’e su taşıyan karınca kıssasında olduğu gibi amacınız tarafınızı belli etmek olsun yoksa bertaraf olursunuz…Vesselam…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR