Furkan Cansever

Furkan Cansever

Seçimin Ardından

Seçimin Ardından

Türkiye Cumhuriyeti, kritik bir seçimi daha geride bıraktı. Türk Milleti, rekor katılımla gittiği bu seçimde yine kritik kararlar verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırken, milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı mecliste çoğunluğu elde etmeyi başardı.

Öncelikle çıktığı bu yolda maddi imkansızlıklara, uygulanan ambargolara, yokmuş gibi davranılmasına rağmen tek bir miting bile yapmadan yaklaşık üç milyona yakın insanın oyunu alan Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ı tebrik etmek istiyorum. Sinan Oğan aldığı bu oyla seçimi ikinci tura bırakmış, YSP’nin seçimlerde kilit nokta olmasının önüne geçmiştir. Şimdi ikinci tura kalan her iki adayda ilk turda yok saydıkları, görmezden geldikleri, önemsemedikleri Türk Milliyetçilerinin oylarına muhtaç duruma düşmüşlerdir.

Ayrıca seçimlerden önce bitti, tükendi denilen Milliyetçi Hareket Partisi yüzde on oy almış, Türk Milliyetçilerini mecliste güçlü duruma getirmiş, meclise giren terör örgütlerinin kilit rol oynamasının önüne geçmiştir. Seçimlerden önce manipülasyon yapan anket şirketlerinin MHP için %5 oy oranı gösterdiğini de kimse unutmamıştır. Bilimsel yöntemlerle hazırlanması gereken bu anketlerin bu kadar yüksek oranda yanıltması mümkün olmamalıdır. Bu anket şirketleri kapılarına kilit vurmalıdır. Aynı şeyler Kemal Kılıçdaroğlu için %55 oy oranı gösteren anket şirketleri içinde geçerlidir.

Kemal Kılıçdaroğlu demişken, bu seçimin tek kaybedeni olduğunu söyleyebiliriz. Seçimlerden önce kimsenin aday olmasını istemediği, aday olmasın diye kampanya yürüyülen Kemal Kılıçdaroğlu anlamalıdır ki, Türk Milliyetçilerini yok sayıp, Kandil’in siyasi uzantısının desteğiyle kimse bu ülke de seçim kazanamayacaktır. Kandil’in siyasi uzantısının getirisinden çok götürüsü olmaktadır. Ülkenin yarısından fazlasını oluşturan sağ seçmenin yıllardır isteklerini anlamayan Kılıçdaroğlu, eski AKP’liler ile sağ seçmenden oy alacağını düşünmesi oldukça düşündürücüdür. Ayrıca elde ettiği 169 milletvekilinin bir kısmını da bu küçük partilere dağıtması, başarısızlığına başarısızlık eklemiştir.

Bir parantez de seçimden sonra özellikle sosyal medyada Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen Anadolu bölge insanımıza “cahil” yakıştırmasını yapanlara açmak istiyorum. Yıllardır kutuplaştırıyor diye eleştirdiğiniz hükümetten hiçbir farkınız olmadığı gibi fazlanız bulunmaktadır. Anadolu insanı her şeyin farkındadır. Cumhuriyet’in temelleri Anadolu’da atılmıştır. Cumhuriyet’i Anadolu’nun üstün gayreti kurmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerini yok sayarak, Kandil’in siyasi uzantısıyla masaya oturarak seçimi kaybetmek Anadolu insanının cahilliğinden değil üstün devlet aklından kaynaklanmaktadır. Anadolu insanı Türkiye Cumhuriyeti’nin yapı taşıdır. Sandıktan çıkan her karara saygı duymak herkesin görevidir.

Son olarak seçimin kazananı elbette Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değeri Türk Milliyetçiliği olmuştur. Bu kadar dağınık, partilere bölünmüş olan Türk Milliyetçilerinin artık bir sonra ki seçimde bir araya gelerek iktidar olması kaçınılmaz olmalıdır. Bozkurtlar artık bütün Anadolu’dan ulumalıdır!

Önceki ve Sonraki Yazılar
SON YAZILAR