Alperen Aydın

Alperen Aydın

Meclis’te Pkk İstemiyoruz!

Meclis’te Pkk İstemiyoruz!

Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günleri peş peşe aldığımız 12 şehadet haberiyle derinden sarsıldık.

12 vatan evladı şehit oldu ama ateş sadece 12 eve değil vicdanı olan herkesin yüreğine düştü.

12 vatan evladı şehit düşerken HDP'liler halay çekerek oynaşıyordu.

12 vatan evladı şehit düşerken kravatlı teröristler milletin meclisinden bebek katili apoya özgürlük istiyordu.

Utandık, hem devletimiz adına hem milletimiz adına...

Hükümet yetkililerini terörle mücadele konusunda yetersiz görüyor ve soruyorum.

1-PKK ile mücadele ediyorsanız meclisteki kravatlı teröristlere ne yapıyorsunuz?

2-Meclisteki kravatlı teröristlerin temsil ettiği iradenin milletin iradesi değil de PKK'nın iradesi olduğunu göremeyecek kadar kör müsünüz?

3- Bu kravatlı teröristlerin terör örgütü PKK ile ilişkileri aşikar iken dokunulmazlıkları kaldırılıp neden yargılanmıyorlar?

4- Türk siyaset tarihinde bölücü fikirlerini yaymalarına saçma bir şekilde müsamaha edilen ve PKK'nın iradesini milletin meclisine taşıyan partiler neden kapatılmıyor?

5-Bu siyasi partiler kapatılsa dahi neden yeni parti isimleri ile siyaset yapmalarına (bölücülük yapmalarına demek daha doğru olur!) izin veriliyor?

6-Terör örgütü PKK’nın iradesi konumundaki vekil sıfatlı kravatlı teröristler neden ömür boyu siyasi yasaklı konuma getirilmiyor?

7-Gazi meclisimizde bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan alçağının kan bağını taşıyan Dilek Öcalan’dan sonra vatan haini apo için özgürlük isteyen Ömer Öcalan’ın da milletvekilliği yapmasına nasıl ve daha ne kadar tahammül edilebilinir?

8- İkinci bir çözüm (çözülme) süreci ile bölücülüğün devlet ve milletimizi uçuruma sürükleyişini mi izleyeceksiniz yoksa dağdaki, meclisteki, şehirdeki demeden adam gibi terörle mücadele mi edeceksiniz!?

Artık Türk milletinin sabrı taşmıştır. Türkiye’de bölücülüğe verilen müsamaha hem iktidar hem ana muhalefet eliyle haddini aşmıştır. Meclisteki teröristler bitmeden dağdaki teröristler bitmeyecek. Kravatlı teröristler PKK'ya mali destek sağlıyor, hem bölücü fikirleri gençlere aşılayarak PKK'ya katılımı arttırıyor. Apoya özgürlük istiyorlar. PKK’lı teröristlere gerillamız, özgürlük savaşçılarımız diyorlar. Bunu millet görüyor, vicdanı olan herkes bunu görüyor. Artık yeter diyoruz. Türk devleti ve milleti apoyu asacak güçtedir. Meclisteki, şehirdeki, spordaki, ticaretteki, dağdaki bütün PKK yapılanmasını silecek güçtedir.

Artık gerekeni yapın diyoruz. Bölücüleri değil şu kerpiç binalarda hıçkıran şehit analarını dinleyin.

Gencecik yaşta cansiparane vatanı kollayan Mehmetçiği dinleyin. Vatan hainlerini değil bir kez olsun artık vatan evlatlarını dinleyin! MECLİS’TE PKK istemiyoruz!

Şimdi kravatlı teröristler PKK'nın eylemlerinden güç alıp yeniden çözüm (çözülme) süreci istiyorlar. PKK da kravatlı teröristlerden güç alıp çözüm (çözülme) süreci için eylem arttırıyor. Çözüm süreci PKK'nın güç toplama sürecidir. Çözüm mözüm yok. Dağdaki, şehirdeki, meclisteki teröristlerle hesaplaşacağız.

İktidar, ikinci bir çözüm (çözülme) süreci hatasına düşerse, millet düşmez.

Bu ülkeye zarar verecek her türlü hayali teröristlerin kursağına dizeriz! Artık bu sözümüzü meclisteki; şehirdeki, dağdaki, okuldaki, her türlü PKK'lı terörist nasıl anlamak isterse öyle anlasın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR