Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Neden Müsaade Ediliyor?

Neden Müsaade Ediliyor?

 


  Hatırlarsınız, geçtiğimiz günlerde Ulus'ta bulunan Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi üzerinde her gün yaşanan fuhuş pazarlığı rezilliğini gündeme getirmiştik.

  Hem de PTT ek binasının yanında sürdürülen ahlaksızlığın fotoğraflarını çektik ve o bölgenin nasıl fuhuş yuvası haline geldiğini kanıtladık. Şahsen dedim ki haberden sonra belki o kadınlar oradan kaldırılır. Ancak ne mümkün! Dün yine adı bir şehidimizin ismi olan Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi'nden geçerken baktım ki aynı manzara devam ediyor.

  Hava biraz kararmıştı bunun da etkisiyle orada 10'a yakın hayat kadının durduğunu gördüm. O cadde işlek bir caddedir bilen bilir, Ulus'ta gezinen insan mutlaka oradan geçmek zorunda kalabilir. Onun için sadece yetişkinler değil çocuklar da o kötü manzaralara şahit oluyor.

  Ve sormak istiyorum çocuklar o durumu gördüğünde ne olacak? Ancak bu kimsenin umurunda değil. Alenen yapılan rezilliğe nasıl "dur" denilemiyor buna anlam veremiyorum. Bizim yasalarımız bu kadar mı güçsüz, inanın anlamak mümkün değil. Benim zoruma giden iki neden var birincisi şehit ismini taşıyan bir yerde bu rezilliğin yaşanması, ikincisi ise hiç bir şeyden habersiz ve günahsız çocukların bu manzaralara şahit olması.

  Bu yazı hayra vesile olur demek isterim ama görünen o ki aynı tas aynı hamam olacak. O şehidimizin kemikleri sızlayadursun çocuklarımızın bilinçaltında kötü hatıralarla kalacak. Peki son olarak sormak istiyorum bu şekilde nereye kadar gidecek ve ileride ne olacak?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR