Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Pavyonlar Dışarı

Pavyonlar Dışarı

Başkent’in yıllardır çözülemeyen sorunlarından bir tanesi de pavyon meseledir. 
Bildiğiniz üzere bu günlerde pavyonların şehir içinden kaldırılacağı gündemde. Aslında bu mesele yıllardır dillendiriliyordu biz de geçmiş yıllarda çok kez gündeme getirdik. Pavyonların şehir içinden kaldırılmasının daha iyi olacağını aktarmıştık.
Şahsen ben hala fikirdeyim. Başkent’in en işlek noktalarında pavyonların, telebarların ve bu gibi mekanların faaliyet göstermesini biraz garipsiyorum. 
Bu tip mekanların şehrin içinden kaldırılması daha doğru olacaktır. Ne işi var pavyonun ya da telebarın şehir içinde? 
Sabahın ilk ışıklarına kadar zil zurna eğlenen, aldığı alkolün etkisiyle tatsız hadiselere karışan kişiler yüzünden o bölgelerde vatandaş geçerken tedirgin olmakta ve aklı çıkmaktadır. 
Bu konudaki sıkıntıları saymakla bitmez.

O mekanlar kapatılsın demiyorum ancak bu konudaki en güzel karar o mekanların şehir dışına taşınmasıdır. Eğlenmek isteyen kişiler oralara gider istediğini yapar, eğlencesine ara vermez. Bu şekilde diğer insanlar da rahatsız olmamış olur. Pavyonlarda oluk oluk para akıtan kişiler şehrin dışında daha rahat edecektir! 
Bu kararın sonuna kadar arkasında durmaktayım. İnşallah en kısa sürede olumlu bir sonuç alınır. Haydi bakalım neler olacağını göreceğiz.
BU GÜZEL PROJEYE SON VERMEYİN
31 Ocak’a az bir süre kaldı. Onkoloji Hastanesi’nin karşısında bulunan pansiyonda kalan hasta ve hasta yakınları Ankara Valiliğinden gelecek güzel haberi bekliyor. 
Valilik 6 yıldır devam eden projeyi uzatmayıp hasta ve hasta yakınlarına sahip çıkmazsa o kişiler bu soğuk kış günlerinde dışarıda kalacak. Sizden ricam projenin devam ettirilmesidir. Sosyal devlet anlayışı da bunu gerektirmez mi?
 

  
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR