Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Başarı

Başarı

14 Mayıs 2023 seçim günü yaklaştıkça bir taraf yaptığı ile açılışlarını yaparken geleceğe yönelik projelerin en önemlisi de deprem bölgesinde yapılacak konutların temel atma törenleri en çok konuşulmaktadır.

Diğer taraftan depremzedeler bölgesinde Kızılay’ın belediyelerin gönüllü kuruluşların vakıfların kurduğu iftar sofraları aşçısından dağıtıcısına kurumlardan katılanlara kadar güzel ayın dolu dolu yaşanması yerinde, depremzedelerle bütün tarafların acıları sarma onarma gayretleri gönülleri ısıtmakta, çocukların bu büyük travmayı atlatmakta gösterilen gönüllülüğün en muhteşem örneklerinin yaşandığı anları gördükçe sanatçılarımızla, resmi kurumlarımızdan aile bakanlığımızın çocukları kazanmadaki olağanüstü gayret ve heyecanları, kahraman ordumun jandarması asker abi ve amcaları terleri akıncaya kadar bütün acıları unutturan kaynaşma başarı dışarıdan gururlandırıyor. Polisimizin genel sahiplenmesi, kendi evleri, çocukları gibi koruması kollaması evlat muhabbeti ile yanlarında güven vermesi.

Gönüllülük esasına göre terler içinde kendinden geçercesine yemeklere sevgisini ruhunu of demeden böyle bir hizmeti nasip etti diye şükür edenleri görünce, genel manada yürekten yapılan sevgi, saygı fedakarlığın doruk noktasında heyecanları görünce sizlerle gurur duyuyorum aziz milletim. Sen örneksin. İnsanın hası canısın, yaralara merhemsin. Gurur duyuyorum.

Ülkemin tarihi dönüm noktası seçimde bile vatandaşlık görevinin heyecanı seçim ortamı sıcaklığını yaşarken, yaparken canlara can olmanız aziz milletim.

Türkiye’de yapılan seçim sadece Türkiye’nin değil dünyanın gündeminde. Dostlar kardeşliğin barışın hakim olması daha da artması için temenniler ile seçimleri başarı ile sevgi saygı ortamını koruyarak, örnek bir seçim olmasında dua ve temenni eden dostlar.

Bir de Türkiye’nin uluslararası alanlardaki başarılarını dostmuş gibi söyleyen seçimleri tek yönlü müdahale etmek, ülkeler, ilk defa bu kadar milletimizi tedirgin etmektedir. Gönlümüzden geçen bütün partilerin medenice, düşmanı sevindirmeden yürütüp milletimizin takdirini almak, barış ve huzura katkıda bulunarak, yapılan seçimdeki tavırlar, olgun hareketler beklenmekte, en fazla da barış içinde milletin gönlünü alarak yapılan seçim ortamı olması halkımızın en büyük beklentisidir.

Bu seçimde demokrasi birikimimizin önce çıkacağını, bu seçimin taraflarının hareket ve tavırları çok iyi takip edilmekte bundan sonraki seçimlerde de böyle olsun diyeceği olgunlukta seçim ortamını izliyor.

Bu seçim dostları memnun eden, düşmana fırsat vermeyen büyük Türkiye’nin zaferinin olduğu, dünyaya örnek demokratik bir olgunlukta yapılacak yükselişin, barışın, mazlumların, yetimlerin, şehitlerimizin hatıralarına saygılı seçim başarısı ile Türkiye’nin zaferi olacaktır.

Ötelemeden, ayrıştırmadan, üzmeden huzur ve barışın hakim olduğu seçim beklentisi ile

Vesselam Türkiye kazanacak. Haydi Türkiye Tek yürek sevgi ile saygı ile

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR